Finn Word Masters 2020 - je zrušen

2020-03-17, President Committee FWM2020
0
0


Světová asociace Finn Word Masters kvůli koronaviru zrušila letošní mistrovství světa ve Finsku 2020 v Holandsku...


Zrušení světových veteránů Finn v roce 2020

Vážení přátelé Finn,

jako předsedu výboru FWM2020 mě velmi mrzí, že v důsledku situace s koronavirem jsme nuceni zrušit mistrovství světa ve Finsku 2020 v Holandsku.

Náš premiér v pondělí ve svém projevu vysvětlil, že koronavirová situace pro Holandsko zůstane i v následujících měsících kritická.

Spolu s nejistou situací ve zbytku Evropy, ale také mimo Evropu pro naše finské přátele v AUS, BRA, NZL, RSA a USA, doufáme, že přijetím rozhodnutí o zrušení již nyní snížíme na minimum náklady pro tyto finské závodníky.

Ti závodníci, kteří již vstoupili a zaplatili, obdrží vstupní poplatek zpět po odečtení malého snížení již provedených nákladů plus roční poplatek zaplacený Mezinárodnímu výboru.

Ti finští závodníci, kteří dosud nezaplatili vstupní poplatek za náš FWM2020, obdrží fakturu za správní poplatek v souladu s pravidly Master Worlds.

Náš pokladník poskytne o tomto přehled. Pokud máte nějaké dotazy, neváhejte nás kontaktovat na  adrese info@fwm2020.com.

Jako výbor jsme spolu měli skvělý rok a půl na plánování této akce. Rád bych poděkoval „mým klukům“ za připojení: Jan van der Horst / pokladník, Hans Zuurendonk / sekretář, web Ewout Meier / FWM2020, Henk de Jager, Jelte Baerends, Wietze Zetzema, Tobias Kirschbaum, Jacqueline Zuurendonk, Trees Zetzema a Chris Frijdal za jejich nápady a kritiky.

Mé zvláštní poděkování patří Robertu Deavesovi a Andy Denisonovi za podporu, kterou dali naší akci a dali komunitě Masters.

V neposlední řadě chceme poděkovat za vedení Marina Port Zélande, Petera de Regta a Co Schota za obrovskou pohostinnost, která byla nabídnuta našim přátelům FWM2020 Finn, bezpečně plujte, zůstaňte zdraví!

S pozdravem,
Uvidíme se na vodě,
Jan Zetzema
NED50
Předseda výboru FWM2020


Originální zpráva v angličtině https://mailchi.mp/3652ab68f600/cancellation-of-2020-finn-world-masters?e=fd08cdacef

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3