Podzimní bowling finařů - MeCHeCHe regata

2003-11-12, Cintl Václav, jr.
0
0

Vážení finaři a příznivci této třídy. Po roční pauze obnovujeme tradiční posezonní setkání finařů s turnajem v bowlingu. Věřím, že jste ty dva roky nezaháleli a pilně trénovali a ukážete se v plném lesku. Termín konání je posunut zpět na podzim, konkrétně na sobotu 29. listopadu. Tím chceme vyhovět sněhuchtivím finařům-lyžařům a nepřipravovat je o víkend v zimní sezóně.

Setkání se koná v bowlingové restauraci ve vísce Hošťka vzdálené cca 4 km od štětí, kde je zajištěno ubytování (cca 300,- Kč/noc). Pro méně náročné se rýsuje možnost přenocovat přímo na místě činu v restaurantu, stačí mít s sebou spacák. Doprava mezi štětím a Hošťkou je rovněž zajištěna, takže žádný strach z akce Kryštof III.

Teď to hlavní. Bowlingové dráhy jsou zamluveny od 17 hodin až do ..., no prostě dokud nepadneme. Přímo v této restauraci se bude jen pro nás rožnit lahodné selátko (cca 30 - 40 kg), pokud se tedy ještě nesežene původně zamýšlené jehně. Zároveň bude při této akci slavit výborné 5. místo z letošní České námořní rallye posádka lodi č. 32, která byla veskrze finařská, neb v Chorvatsku jsme to pro únavu řádně odflákli. (Doufám, že snad brzy najdu trochu času a podělím se s Vámi o zážitky na našich stránkách. Ale určitě na ně přijde řada na této akci).

Jelikož se bowlingy vždy dohrávali v ranních hodinách v bujaré náladě, tak ani nevím, jestli existuje nějaký putovní pohár. Takže jestli ho ještě poslední vítěz má, tak až si mi prosím ozve na 724 229 231. Tím posledním vítězem by měl být Jirka Hýža, i když ani tohle stoprocentně nevím.

S veškerými dotazy se obracejte buď na mě (mobil: 724 229 231, e-mail: cintl@haassohn-rukov.cz) nebo raději na hlavního organizátora Zbyňka Zankera alias Bobika (mobil: 605 255 806). Dejte nám prosím dopředu vědět, kdo se zúčastní.

Srdečně Vás tímto zvu a věřím, že se sejdeme v hojném počtu, abychom u sklenice lahodného moku probrali právě skončenou sezónu, a opět se pobavili při vyhecovaných bowlingových kláních. Takže sportu zdar, a v tomto případě, bowlingu zvlášť!

Přihláška na MeCHeCHe regatu...

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5