Baban Cup I

2004-04-16, Cintl Václav, jr.
0
0
Druhý dubnový víkend pokračovala na Máchově jezeře započatá finařská sezóna druhým závodem, a sice Baban Cupem I. Na startu se sešlo šestnáct finařů, kteří během dvou dní odjeli všech 5 plánovaných rozjížděk. Podmínky byly podobné jako předchozí víkend. Relativně teplo a v sobotu jen slabý vítr, který umožnil odjet pouze dvě rozjížďky. V neděli se rozfoukalo a uskutečnili se tři rozjížďky ve středně silném, ale nestálém větru.

Závod opanoval suverén prozatimního průběhu Mácháčské sézóny Roman Babický, který vyhrál čtyři rozjížďky a pátou už sledoval pouze ze břehu. Dokazuje tak, že loňský titul krále Máchova jezera mu patří právem. O druhé místo svedla boj do poslední rozjížďky dvojice závodníků Václav Cintl ml. a Jirka Hýža, když prvně jmenovaný mohl být po poslední rozjížďce přeci jen spokojenější. Jirka Hýža pak uhájil třetí pozici před dotírajícím Ivanem Ramešem. Poslední rozjížďku vyhrál celkově pátý Jiří Outrata.

V celkovém pořadím Mácháčské ligy je první Baban před Martinem Plecitým a Vencou Cintlem ml., kteří se dělí o druhé místo. Stejné pořadí je i v Regionálním poháru - Čechy. Sezóna pokračuje o tomto víkendu závodem Cena Roudnice, který je prvním závodem Českého poháru a zároveň druhou částí SKI Regaty..

Tady jsou výsledky a tady průběžné pořadí Mácháčské ligy.

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5