Memoriál Bruno Hámy

2004-05-27, Cintl Václav, jr.
0
0

O minulém víkendu se konal na Máchově jezeřě další závod Mácháčské ligy, tentokráte Memoriál Bruno Hámy pořádaný Yachtclubem Doksy. Většina veteránů se již zřejmě chystala do Cannes a ani počasí nebylo z nejteplejších, tak snad právě proto se na startu sešlo jen 5 finařů.

V sobotu se odjely čtyři rozjížďky za středně silného větru, který byl velmi střídavy, ostatně jako obvykle po celou tuto mácháčskou sezónu. Během rozjížděk se ve větrné loterii na čele přetahovala trojice Ivan Rameš, Jirka Outrata a Venca Cintl ml. Finiš měl vždy nejpovedenější (až s jednou výjimkou) Venca Cintl ml., který si již po sobotě zajistil celkové vítězství. Ani o druhém místu Jirky Outraty a třetím Ivana Rameše nebylo pochyb, a tak finaři ukončili své účinkování již po sobotě. To se nakonec ukázalo jako prozíraví, poněvadž v neděli vládla na vodě i na břehu ještě větší kosa než v sobotu.

Vítězstvím se Venca posunul na druhé místo průběžného pořadí Mácháčské ligy za suverénně vedoucího Babana a před třetího Martina Plecitého, kterého následují Jirka Outrata a Ivan Ramiréz. Mácháčská liga pokračuje tento víkend Sdruženým krajským přeborem, na který Vás tímto srdečně zvu.

Výsledky

Tabulka Mácháčské ligy

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5