Oblečení FINN

2023-10-02, David Heneš
4
0

Rád bych navázal na několikrát vyřčenou myšlenku o jednotném oblečení a začal ji realizovat. Prošli jsme nabídky několika konkurenčních značek a nakonec padnul výběr na Musto. V rámci Musta jsme vybírali tak, abychom dostali to, co jsme chtěli a zároveň byly na přijatelné ceně. Výsledek je na priložených obrázcích. Běžná cena na stránkách Musto za bundu a tričko je 5580 Kč, nabídka pro nás je 3280 Kč (vč. DPH). Myšlenka je taková, že oblečení si pořídí každý za své, vyšití (vytištění) loga lodní třídy půjde za pokladnou ALT.

Postup objednání:

  • Vyberte si velikost dle tabulky na tomto odkazu: https://www.musto.com/en_cz/inside-musto/size-guide/unisex-jackets-tops-technical-trousers
  • Objednávku pošlete ve formátu JMÉNO: David Heneš VELIKOST: L na email dhenes1@ford.com
  • Pokud budete z jednoho mailu posílat více objednávek, řaďte jména pod sebe
  • Termín pro objednávky si dejme do 15.10.2023, je to kvůli udržení ceny a času dodání
  • Ke každé objednávce připište mailovou adresu a tel. kontakt, kdyby bylo potřeba něco dořešit a hlavně budeme mít do budoucna aktuální databázi

Informaci šíříme na našem webu, nemusí ji zachytit všichni. Zkuste tedy oslovit Finnaře ve vašem okolí, ať nám nikdo neunikne.

Díky za pozornost, po 15.10. dáme vědět, co se sešlo a pošleme instrukce k platbě. Platit budeme na účet ALT, až se sejde kompletní částka, odešleme objednávku.

Mějte se, David Heneš

   

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5