O pohár pivovaru Kocour

2024-10-11, Martin Plecitý
1
0

2024-10-05, Máchovo jezero, CTL 241720, koeficient 3 – pořadatel YC Česká Lípa. Poslední tradiční regata na Máchově jezeře ve Starých Splavech měla, vzhledem k předpovědi počasí, jasný scénář – v sobotu 4 rozjížďky, v neděli pravděpodobně nic - což se naplnilo.

Na vodu jsme šli v poledne. Vítr klasika - NW, N, NE síla 4 - 6, v nárazech 8 m/s. Architekt trati Baban. První rozjížďka 3 kola - čas přes 50 min., následně slevil na kola 2 , poslední 2 a ½ . Dobrý rozhodnutí.

Na čele prvních 2 rozjížďek to byl souboj Martina Vaculy s Václavem Cintlem, kterým zdatně sekundoval Petr Kramář. V dalších dvou jsem se do soubojů vpředu zamíchal i já a Pepa Babický. Vyrovnaně plachtil pořád se zlepšující Martin Kaloš.

V sobotu navečer většina borců společně poseděla ve splavácké restauraci, včetně rehabilitujícího Zdeňka Gebharta, kterému přejeme plnou sílu do příští sezóny. Neděle naplnila předpověď a tak pořadatel po poledni vyhlásil výsledky. Tímto mu děkujeme za perfektní regatu. Stejně tak hlavnímu sponzoru Pivovaru Kocour.

Výsledky : https://finnclass.cz/race/2866

Zaznamenal Martin Plecitý, říjen 2024

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.7