Pozvánka na závody podzimní série Baban Cupu

2002-10-17, Cintl Václav, jr.
0
0
Konec sezóny se kvapem blíží, den se krátí a paní zima už pomalu začíná přebírat moc (o čemž jsme se mohli přesvědčit minulou neděli při Zlaté sekyrce). Ale ještě než se odeberte k zaslouženému zimnímu spánku po náročné sezóně, chtěli bychom Vás pozvat na poslední finařské závody roku, které se konají na Máchově jezeře.
Kromě sportovního náboje (vždy se bojuje o konečné pořadí Baban Cupu, Mácháčské ligy i českého regionálního poháru) mají tyto podzimní závody i nepostradatelnou společenskou stránku, kdy se bilancuje sezóna u láhve dobrého moku, přijímají se předsevzetí (jako např. "tuhle zimu už do té posilovny opravdu budu chodit", "začnu makat na fyzičce" apod.) a především se za bujarého veselí tiší bolest odloučení, která jachtaře vždy v zimním období čeká.
Nejinak tomu bude i letos. Proto bych zde chtěl lehce nastínit společenský program na tento víkend. Začíná se už v pátek, kdy jsou v České Lípě rezervovány dvě dráhy bowlingu na desátou hodinu večerní. V sobotu odpoledne to pak bude obžerství v podobě lahůdek z divočáka, tatarského bifteku, sudové dvanáctky Budvaru a mnoho dalšího.
Pro informace ohledně organizace programu (především pátečního) volejte kulturnímu referentovi Jachtklubu Česká Lípa sb. Alanu Lorenzovi na (602153848). Podle posledních informací by počasí mělo být teplejší než na Zlaté Sekyrce, cca. kolem 10, vítr v sobotu 3-7 m/s, v neděli 3-6 m/s. Těšíme se na Vás.

Průběžné pořadí Baban Cupu
Průběžné pořadí Mácháčské ligy
Regionální pohár Čechy
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5