ISAF slaví 100 let

2007-02-16, Hýža Jiří
0
0

Zpráva ISAF všem jachtařům

Rok 2007 je pro ISAF významným výročím
Již 100 let uplynulo od založení IYRU International Yacht Racing Union v Příši. V současnosti je tato unie známa jako ISAF International Sailing Federation - nadřazený orgán jachtařského sportu oslaví tento historický milník uspořádáním oslav během celého roku 2007 jak na vodě tak i mimo ni.
Věříme, že se stanete součástí této oslavy a detaily naleznete na webových stránkách www.sailing.org

My v ISAF věříme, že mnozí z našich členů, tříd a organizátorů soutěží společně s jachtaři celého světa pomohou s propagací tohoto významného roku. Zde je kalendář výročních událostí 2007:

ˇ Publikace limitované edice pamětní knihy -100 let jachtingu (k dostání od 1.června na webových stránkách ISAF nebo sekretariátu ISAF)

ˇ 12.července ISAF výroční oslava - jako součást ISAF Sailing World Championships v Cascais, Portugalsko.V nedalekém Estorilu bude uspořádána velkolepá "bech party" pro 800 VIP hostů včetně závodníků.

ˇ Jako součást této události bude založení "ISAF síně slávy" do které budou uvedeni první kandidáti ocenění na slavnostní večeři v průběhu "beach party".

ˇ Jachtařská výstava - bude odstartována ve Valencii, španělsko a následně přesunuta do Lausanne, Švýcarsko.

ˇ "Sail the World" víkend, 1 - 2. září?

ISAF by ráda spolupracovala s celou jachtařskou veřejností na využití jedinečné příležitosti 100letého výročí k propagaci jachtingu po celém světě.

Záměr ISAF směřuje k roku 2007 jako příležitosti naplnění dědictví sportu a presentování pestrosti a krásy jachtařského sportu hlavně těm co doposud neměli možnost se s tímto sportem seznámit.

Jednou z nejvýznamnějších událostí by měl být 'Sail the World' víkend od 1 do 2. září 2007. ISAF by ráda v tyto dny společně se všemi partnery a jachtařskou veřejností vyzvala co nejvíce lidí k vyplutí na vodu a tím podnítila možnost vytvoření národních rekordů popř. i rekordu světového v masovosti sportu. 'Sail the World' víkend je jedinečnou příležitostí pro nás všechny oslavit sport, který milujeme společně se všemi přáteli na celém světě. ISAF bude zprostředkovávat certifikáty a ocenění pro všechny, kteří se 'Sail the World' víkendu zúčastní. Uskutečněné události bez rozdílu zda se jedná o místní klubové závody či mistrovství mohou podpořit myšlenku této výzvy a tím se výrazně odličit od ostatních sportů.

V následujících týdnech ISAF zveřejní na svých web stránkách více podrobností k celé události.

ISAF také vytvořila speciální výroční logo, které mohou kluby, třídy a organizátoři závodů použít k propagaci na svých webových stránkách a k tisku propagačních materiálů. Výroční logo lze stáhnout na stránkách www.sailing.org.

ISAF doufá, že lze společně komunikovat v duchu jachtingu jako celosvětového sportu a tím přesvědčit a inspirovat více lidí k účasti a lásce k tomuto sportu.

Děkuji!
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3