Frymburský pohár

2007-06-20, Cintl Václav, jr.
0
0
O uplynulém víkendu se jel na Lipně třetí závod Českého poháru. V areálu YC Kovářov našli závodníci skvělé zázemí a byli hýčkáni ze strany domácího klubu, především pak manželi Lázničkovými. Mohli pak na vodě podávat skvělé výkony ve velmi slušných povětrnostních podmínkách.
Po pěti rozjížďkách se z vítězství radoval Ruda Lidařík před Jirkou Hýžou (oba z Brna, ale každý z jiného klubu) a Vencou Cintlem ml. z Jachtklubu Česká Lípa. V juniorech s přehledem zvítězil Honza Čajčík, před sourozenci Milanem a Tomášem Hrnčálovými (všichni Pardubice), v katerii Masters Roman Babický (YC Č. Lípa), před Ivanem Ramešem (YC Doksy) a Jirkou Outratou (YC Toušeň).

Závod se velmi vydařil, jak po sportovní, tak i po společenské stránce, a to především díky "mateřské" péči již zmiňovaných manželů Lázničkových. (Stejky byly prostě úchvatné, jako ostatně všechno - pozn. aut.) Jedinou kaňkou na vydařeném závodě byla dvě vážná zranění - tržné rány na hlavě, které závodníci utrpěli jak na vodě, tak při balení.

Myslím, že můžu za všechny zúčastněné prohlásit, že se již teď těšíme na příští ročník a opět se v hojném počtu sejdeme.

Sportu zdar a jachtingu na Finu zvlášť

Výsledky
Pořadí Poháru ČR
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3