Pálavská regata 2008 - pozvánka

2008-02-15, Zdeněk Chlup
0
0
2. - 4. května 2008, Nové Mlýny - Pavlov

PÁLAVSKÁ REGATA 2008


2.-4. května 2008, Nové Mlýny - Pavlov, Česká republika
Lodní třídy: Laser Standard, Laser Radial, Evropa, Finn, 420, 470
Závod Poháru ČR 2008
ISAF World Sailing Ranking List Event: Grade 3


http://www.palavska.com




Vážené dámy a slečny jachtařky, Vážení jachtaři, Vážení příznivci Pálavské regaty,

Přibližně čtyři měsíce před Pálavskou regatou 2008 si Vás tímto poprvé dovoluji pozvat na letošní ročník této jarní regaty.

Letošní ročník je vypsán pro stejné lodní třídy jako ten loňský, tzn.. Laser S+R, Evropa, Finn, 470 a 420. Regata je pro olympijské třídy zařazena do závodů série Grade 3, pro všechny třídy je závod součástí Poháru České republiky roku 2008.

Za pořadatele Vám slibuji, že uděláme vše pro to, aby letošní ročník regaty patřil mezi ty nejúspěšnější. Pozváni budou opět rozhodčí a členové protestní komise, které považuji za jedny z nejlepších, činovníci místního klubu a záchranáři jsou připraveni jako každý rok významně se spolupodílet na zdárném průběhu regaty.

Od úterý 15.1. ledna budou také fungovat internetové stránky Pálavské regaty 2008, kde postupně najdete všechny informace o letošním ročníku. Na stránkách lze také vyplnit předběžnou přihlášku, která je velmi důležitá, jelikoš jako každý rok, závodnicí kteří se přihlásí prostřednictvím internetu mají výrazně nižší startovné.

A nyní informace, která potěší snad všechny jachtaře. Ježíšek nadělil břeclavskému jachtklubu nové rozsáhlé sociální zařízení - množství moderních toalet a sprch. Díky patří členům YC Dyje a předsedovi Jiřímu Krabičkovi. (viz příloha)

YC Dyje Břeclav prochází v posledních letech výraznou modernizací. Před dvěma lety byla výrazně rozšířena plocha klubu, v loňském roce přibyly rozvody elektrické energie, nyní Ježíšek nadělil sociální zařízení. To však není vše. V současné době začíná výstavba dalšího objektu, který bude sloužit záchranářům, v horní části bude rozsáhlá restaurace a možnost ubytovaní. Stavba bude doplněna o přístřežek s rozhlednou.



Vážení jachtaři, věřím že tradice regaty a její předchozí ročníky v kombinaci s modernizujícím se jachtklubem a slibem, že uděláme vše pro Pálavskou regatu 2008 co bude v našich silám je tou nejlepší pozvánkou pro Vás.

Zároveň žádám všechny, kteří mají možnost a chuž s propagací regaty, aby pomohli získat na regatu to úplně nejdůležitější - závodníky. Budu Vám za to nesmírně a upřímně vděčný. Stejně tak přivítám jakoukoliv pomoc, která by regatě mohla pomoci.

Vážení jachtaři i všichni ostatní,
jste srdečně zváni na Pálavskou regatu 2008! Mějte se krásně.
Za pořadatele
Zdeněk Chlup





Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3