Vítězem SKIRegaty Martin Plecitý

2008-04-18, Cintl Václav, jr.
0
0
Během závodu Pohár HAAS+SOHN byla dokončena letošní SKIRegata jachtařskou částí. Vítězem se stal po dramatickém boji Martin Plecitý, který tak převzal pomyslné žezlo od Michala Hrubého, posledního vítěze. Ten se na výsluní vyhříval 2 roky, neb loňský ročník se pro nedostatek sněhu nekonal.
I ten letošní byl jakoby prokletý. Během zimní části prželo tak, že na nikom nezůstali nit suchá, a tomu odpovídala i slabá účast pouhých 9ti statečných. Ani jachtařská část nebyla obdarována žádným super větrem, ale alespoň jsme už tolik nemokli. :-)

Útrapy všech 7mi etap SKIRegaty (3 zimní a 4 jarní) tak nakonec absolvovalo pouhých 5 borců, resp. 6 připočteme-li Babana (a to bychom mohli, ikdyž v zimě nesoutěžil, alespoň se do místa konání závodu dopravil, a jeho pochod na běžkařský stadión na Mísečkách je pro něj sám osobě vrcholný sportovní výkon :).

Za Martinem se na druhém místě umístil Ivan Rameš, který až do předposlední rozjížďky vedl, a třetí, ke svému velkému překvapení, skončil Baban. Byla to taková Malá odměna za ten jeho pochod. Za nimi se seřadili Jirka Outrata, Venca Cintl ml. a Tomáš Ráža, vítěz to zimní části. Další v pořadí již absolvovaly buď jen jachtařskou část, nebo lyžařskou. Celkem se zapojilo 22 finařů.

Doufejme, že letošní ročník byl pomyslným dnem, od kterého se SKIRegata odrazí k lepším zítřkům a nelze vás již teď nepozvat na další ročník, který se uskuteční v tradičních termínech. Stojí to rozhodně za to!

Výsledky ve formátu PDF

Martin vyhlažuje výsledky SKIRegaty (zdroj: fotoarchiv Finnclass.cz, foto: Marcela Roscheová)

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5