Letní setkání Finn Seč 2008

2008-06-27, Cintl Václav, jr.
0
0
Zveme jménem Yachtclubu Pardubice všechny finnaře na šestý ročník sportovně přátelského setkání, které se koná ve dnech 12. - 13. července 2008 na Sečské přehradě - Ústupky (49°49´7,9´´N, 15°39´14,8´´E).
a zejména pro rekreační jachtaře bez registrace. Zveme srdečně i ty co vlastní loď nemají a zajímají se o tuto populární lodní třídu, dále pak početný doprovod závodníků. Jako doprovodné lodní třídy závodu třídy Finn se zúčastní i lodě Evropa a Optimist.

Akce je zveřejněna v oficiální celostátní termínové listině jachtařských závodů jako Veřejně přístupný otevřený závod (VZOP) CTL ČSJ 081904. V rámci setkání se uskuteční předem neurčený počet rozjížděk způsobem, který bude pro účastníky překvapením a podrobnosti se dozví při slavnostním nástupu.

K závodu je třeba, aby si každý účastník přivezl dobrou náladu a hlavně, jakoukoliv cenu pro své soupeře, vhodnou pro závěrečné vyhlášení pořadí závodníků. Výsledné pořadí závodníků bude stanoveno losováním a předáním těchto cen.

Samostatné ocenění ve tř.Finn získá nejstarší loď na startu, nejkrásnější loď, nejmladší a nejstarší závodník. V ostatních třídách bude stanoveno pouze konečné pořadí.

Závěr a vyhodnocení prvního dne závodu bude pokračovat v prostorách nové loděnice pořádajícího klubu.

Občerstvení v průběhu závodu je zajištěno.

Doporučujeme zájemcům o ubytování, zajistit si rezervaci v chatičkách nového Sportovního areálu YC Pardubice - kontakty : tel. +420 469 676 320, mobil +420 737 434 626 (paní Procházková nebo sl. Venzarová), nebo na email. adrese : ubytovani@ycpardubice.cz.

Pro účastníky ubytované ve vlastních karavanech je zajižtěn dostatečný prostor pro stání.

Předpokládané zahájení akce je v sobotu v 11.00 a ukončení v neděli v cca 13 hod.

Minimální startovné pro tř. Finn 350,-Kč, Evropa a Optimist 100,- za účastníka, vyšší startovné je dobrovolné a není omezeno.

Za potvrzení účasti předem děkujeme.

Těšíme se na Vás.

Jiří Lejhanec a Karel Čajčík
YC Pardubice

Další informace :
Specielní plachetní směrnice
a stránky www.ycpardubice.cz
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3