Pálavská regata 2010

2010-05-11, Milan Hrnčál
0
0
Tento víkend se jel na novomlýnské nádrži jubilejní 10. ročník pohárového závodu. Letošní ročník provázela změna sponzora, kterým se stal Dap-Provmex místo Home credit.
Po pátečním přihlášení nás všechny čekalo zklamání v podobě nepříznivého, téměř nulového větru. Takže se nešlo vůbec na vodu.
V sobotu byla ranní termika, ve které se podařila odjet jedna rozjížďka. Bohužel vítr poté opět zeslábl natolik, že nás museli odvést záchranáři ve vleku. Večer následoval společenský večer u Frly s uzeným kolenem a vínem. Ale i přesto někteří finnaři radši zůstali v jachtklubu, kde byl tradiční guláš a společenský večer.
V neděli byl start původně plánován na 8 hodinu ranní, ale nakonec se startovala první rozjížďka v půl deváté. Díky tomu se podařilo odjet 3 rozjížďky a 4 byla zrušena, kvůli nedostatku větru.
Ve 12:45 byl nástup, kde byli vyhlášeny výsledky. Zlato vyhrál Michal Hrubý, druhou příčku uhájil Václav Cintl ml. a třetí skončil Jiří Hýža.
Nakonec mi nezbývá, než vás všechny pozvat na další pohárový závod, kterým bude Velká cena IZOGLASS v termínu 5-6.6.2010 na Jesenici u Chebu.

Výsledky
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5