Pozvánka na závody do Chorvatska

2003-02-20, Cintl Václav, jr.
0
0

Chorvatský finař a garant závodu Luksa Cicarelli zve všechny finaře na regatu Velikana Nagrada Jadrana do chorvatského Splitu. Závod pořádá YC Labud (tj. ten samý klub, který úspěšně pořádal loňský veteránský Gold Cup). Závod se pojede ve dvou kategoriích - elitní a veteránské, na jednom okruhu, ale s oddělenými starty.

Účast na závodu už předběžně přislíbili takoví borci jako Kusznierewicz či Godefroid. Závod se koná od 13. - 16. března, přičemž 13. (čtvrtek) je pouze registrace a závody probíhají od pátku 14. do neděle 16. Bližší informace Vám podá Jiří Outrata, který s Luksou mluvil osobně (tel. 233 340 890, e-mail outrata@utia.cas.cz). Stránky klubu nejsou bohužel aktualizovány, takže zde k regatě nic konkrétního není. Za zmínku stojí snad jen klubový e-mail: jk-labud@st.tel.hr.

Dále malé upozornění pro ty, kteří se chystají na jarní Gardu. Uzávěrka přihlažek je 15. března, tak pokud se tam chystáte, tak si to pohlídejte, abyste nemuseli platit případně nějaké penále za pozdní přihlášení.

Stránky YC Labud

Stránky Fraglia della Vela di Riva

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3