Pohár HAAS+SOHN bez větru

2011-04-18, Cintl Václav, jr.
0
0
Týden po velice větrném Baban Cupu nastal při Poháru HAAS+SOHN druhý extrém, a to dvoudenní flauta s občasnými závany větru nevalné kvality. A tak 21 členná flotila zůstala připravená k vyplutí pouze na břehu. Čekání zpříjemnila oslava dvou narozenin a jednoho svátku.
V neděli byl hladina od rána jak zrcadlo a v jednu hodinu byl dán konečný verdikt o ukončení závodu. Pořadatelé se dohodli se závodníky o přeložení závodu na říjnový termín (8.-9.10.2011) s tím, že v tomto termínu bude dokončena i letošní SKI Regata a vyhlážená Mácháčká liga za rok 2010. Zaplacené startovné se také převádí do tohoto závodu, a však připravená kamna Livorno - novinka pro rok 2011 - připadne šťastnému výherci již teď a v říjnu dodá sponzor kamna nová. A tak šťastná ruka Marčelíny vytáhla nejprve lístek s číslem CZE 70, ale z pochopitelných důvodů se losovalo znovu, a na podruhé v "karlovarské losovačce" uspěl Jirka Dvořák. Gratulujeme!

Děkujeme všem závodníkům za účast a zveme je na další závody na Máchově jezeře, kterými budou Cena Roudnice a poté Baban Cup II!


Jirka Dvořák s hlavní cenou (foto: Václav Cintl ml.)

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5