Pozvánka na Pohár HAAS+SOHN

2011-10-04, Cintl Václav, jr.
0
0
O nadcházejícím víkendu se jede na Máchově jezeře z jara přeložený závod Pohár HAAS+SOHN, který je posledním dílem Českého poháru a zároveň i jachtařskou částí SKI Regaty. Nedostatek větru by tentokrát neměl hrozit, takže si Vás dovoluji co nejsrdečněji pozvat na tento závod.
Závodníci, kteří se zůčastnili jarního pokusu o závod již mají samozřejmě startovné předplaceno. Jelikož se má výrazně ochladit, mohu vás ubezpečit, že dřeva je připraveno na závod dostatek a klubovna bude vytopena na rychlé rozmrazení závodníků. Rovněž budou k dispozici tři čluny na rychlou záchranu. V sobotu večer bude připraven pro závodníky famózní Babanův kančí guláš s houskovým a bramborovým knedlíkem a freibier Budvar. V sobotu večer budou rovněž vyhlášeny výsledky Macháčské ligy za loňský rok.

Pro ubytování volejte jako tradičně Jenšíkovi na 728351146. Předběžné přihlášky můžete zadávat na svazových stránkách. Na konci regaty bude vylosován, jako vždy, výherce kamen firmy HAAS+SOHN. Věříme, že dorazíte v hojném počtu, těšíme se na Vás.

Za Jachtklub Česká Lípa a HAAS+SOHN Rukov, s.r.o.
Václav Cintl ml.




PozvankaPoharHAASSOHN2011.pdf
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3