Český pohár a SKI Regatta 2011

2011-10-12, Cintl Václav, jr.
0
0
Pohárem HAAS+SOHN, který se jel na Máchově jezeře se završil jak Český pohál ALT Finn, tak letošní ročník SKIRegatty. Vítězem Českého poháru se stal junior Tomáš Hrnčál z YC Pardubice. Gratulujeme!
Do posledního závodu vstupoval Tomáš z první pozice a z ní jej mohl sesadit jen Tomáš Vika, který se však závodu nezúčastnil a teoreticky i Ruda Lidařík, který by však musel vyhrát všechny rozjížďky a Tomáš by musel nasbírat v průměru více než půl bodu. A tak již po sobotě bylo jasné, že Ruda se bude muset spojit "jen" s druhým místem. Souboj o třetí místo pro sebe rozhodl ve finále celkem suverénně Honza Čajčík.

Poháru se zůčastnilo celkem 55 závodníků, z toho však bylo 9 cizinců. A pouze 11 závodníků mělo odjeto alespoň 3 závody, tj. počet, který se do poháru započítává. To je opět o trochu méně, než v předchozím ročníku :-(. Účast na některých závodech byla tristní. Vrcholem byly pouze 4 lodě na Rozkoši a 8 lodí na Nechranicích! Nezbývá než doufat, že příští ročník bude v tomto ohledu úspěšnější.

Ve SKI Regattě to bylo ve finále na předních místech drama. Zdeněk Gebhart nakonec uhájil náskok z lyžarské části a zvítězil o bod před Rudou Lidaříkem. Souboj o třetí místo nakonec rozhodla vyhraná rozjížďka Dana Vinkla na Mácháči, která rozhodla vyrovnaný souboj s Vencou Cintlem. Celkově se obou částí SKIRegaty zúčastnilo 8 borců (počítaje i Babana, který se zimní části zúčastnil, ale ze zdravotních důvodů nakonec nestartoval).

Další ročník se uskuteční v termínu 20.-22.1.2012 ve Vítkovicích a v dubnu na Mácháči a jménem jednoho z pořadatelů Vás na něj co nejsrdečněji zvu!

Pořadí Poháru ČR
SKIRegatta2011CelkoveVysledky.pdf
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5