NOPROSU Cup - sezóna zahájena

2012-04-10, Cintl Václav, jr.
0
0
Na druhý pokus byla na Máchově jezeře zahájena finařská sezóna závodem NOPROSU Cup. Předpověď počasí slibovala teploty těsně nad nulou a sněhové přeháňky. To zřejmě odradilo většinu závodníků a se slovy "jachting mám rád, ale sebe mám radši" apod. se začali kupit omluvenky. A tak se na startu sešlo jen 6 statečných finařů.
Sobotní počasí umožnilo odjet 3 solidní rozjížďky ve svižném tempu. O vítězství se postupně podělili Venca Cintl ml., Honza Čajčík a Martin Plecitý. Po sobotě byl nespokonější Honza, jenž se slunil v čele, následovaný Vencou a Martinem. Vyrovnanost Jirky Outraty - 3x třetí - stačila jen na čtvrté místo a za ním uzavírali pořadí Milan Hrnčál a Pepa Babický.

Ze soboty na neděli počasí značně přiostřilo a tak ráno nás čekala sněhová nadílka, občasné sněhové přeháňky a teplota kolem nuly. Při tomto počasí rozhodčí a ředitel závodu rozhodli o ukončení závodu a žetření zdraví závodníků na nadcházející pohárový závod Pohár HAAS+SOHN. Všichni závodníci obdrželi věcnou cenu v podobě kolekce piv Kocour se speciální pamětní vinětou. Tímto bych chtěl poděkovat firmám NOPROSU s.r.o. a Pivovar Kocour za podporu!

Výsledky



V poledne už sníh začal konečně odtávat (zdroj: fotoarchiv Finnclass.cz, foto: Václav Cintl)



Když ceny, tak piva pro všechny (zdroj: fotoarchiv Finnclass.cz, foto: Václav Cintl)

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5