Setkání Finnařů Seč 2014

2014-07-08, Cintl Václav, jr.
0
0
Zvu všechny Finnaře a vůbec příznivce LT Finn jménem Yachtclubu Pardubice na další ročník SETKÁNÍ, které se koná ve dnech 12. - 13. července 2012 na Sečské přehradě - Ústupky (49°49´10´´N, 15°39´12´´E).
Setkání je určeno nejen pro všechny Finnaře bez rozdílu, od začátečníků až po dlouholeté závodníky a to včetně rekreačních jachtařů bez registrace. Srdečně zváni jsou i Ti, kteří mají nějaký vztah k této LT, byť už třeba nyní nejsou aktivními jachtaři anebo nemají vlastní loď a dále všichni, kteří je budou doprovázet.

Akce je zveřejněna v oficiální celostátní termínové listině jachtařských závodů jako veřejně přístupný otevřený závod (VZOP s koef.1). Pro účastníky s loděmi bude připraveno několik rozjížděk podél podstatné části jezera, tak aby si jezero lépe prohlédli a naopak aby i pozorovatelé na březích měli příležitost ocenit krásu LT Fin. Ostatní návštěvníky, které by už třeba lodě nudily, se budou moci obdivovat vystaveným vozům od firmy France Car. Sobotní večerní program bude pokračovat v prostorách pořádajícího klubu.

Již tradičně prosím každého účastníka závodu, aby nezapomněl na jakoukoliv cenu pro své soupeře. Na závěr bude výsledné pořadí v závodu vylosováno a každé umístění bude odměněno cenou. Mimo to se vyhodnotí nejstarší loď na startu, nejkrásnější loď atd.

Zájemci o ubytování v chatičkách Sportovního areálu YC v místě konání akce si ho mohou rezervovat telefonem: mobil +420737434626 nebo na e-mailu. ubytovani@ycpardubice.cz. Pro účastníky ubytované ve vlastních karavanech je zajižtěn prostor pro stání s možností připojení na el. síť a pitnou vodu. Předpokládané zahájení akce je v sobotu v 11. hod. a ukončení v neděli v cca 13 hod. Občerstvení v průběhu závodu je zajištěno.

Všichni účastníci vstupují do závodu na vlastní náklady a riziko. Pořadatel nezodpovídá za případné škody na zdraví a majetku. Minimální startovné je 500,-Kč za účastníka, vyšší startovné je dobrovolné a není omezeno.

Potvrzením účasti do pátku 4. 7. 2014 na e-mail adrese tpop@seznam.cz nám jednak usnadníte přípravu akce, jednak získáte 100Kč slevu na startovném, takže předem děkuji.

Za celý klub: Těšíme se na Vás!

Tomáš Pop
ředitel závodu


Další informace : viz příloha Speciální plachetní směrnice
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5