Opožděný report OMA CUP, Olešná

2018-10-03, Zdeněk Dybal
0
0

Ve dnech 8. -  9. 9. 2018 se konal závod na Olešné kde byl vypsaný sedmičkový pohár. Přihlásilo se na něj 15 závodníků ale bohužel 5 z nich muselo už v sobotu odjet pryč.

Jako hlavní reprezentant z Čech tam byl Jiří Outrata který si vyzkoušel jaké to je závodit na zdejších vodách a odhadovat místní nepředpověditelný vítr (občas i nedostavující se :-D ). V sobotu se sice nic neodjelo ale to ničemu nevadilo, protože jsme byli dobře občerstveni v baru za což všem organizátorům patří velké díky :-D.

Neděle z počátku nevypadala o nic lépe, k ránu bylo na vodě úplné zrcadlo a tak nám nezbývalo než čekat a doufat. Dlouhé čekání jsme měli zpestřené tombolou o hodnotné ceny, jako hlavní cenu kormidelní list vyhrál Libor Valouch . Nakonec jsme se přece jenom dočkali a přišlo i konečně trochu větru, bylo ho dostatek tak akorát na jednu bídnou rozjížďku ale i navzdory tomu se rozhodčí pokusil ještě o jednu, avšak hned po prvním kole přestalo foukat úplně a i když se někteří závodníci snažili ze všech sil rozjížďku dojet tak nakonec byla zrušena. Výsledky po první a zároveň i poslední rozjížďky byly: na prvním místě Kamil Ščerba, hned za ním se na druhém místě umístil Patrik Ščerba a třetí 'článkové' místo dostal Zdeněk Dybal.

Výsledky ze závodu jsou tady.


Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3