Veteráni pokračovali větrnou rozjížďkou

2003-06-12, Cintl Václav, jr.
0
0
Včera pokračovalo Veteránské MS další rozjížďkou, která se odjela za silného větru. Nejvíce se z našich dařilo Romanu Teplému, který dlouho vedl s obrovským náskokem, ale zvrhl se a dojel nakonec druhý. V celkovém pořadí se posunul již na 36. místo (bez krtání), ale co je důležitější, při krtání by mu patřila aktuálně 2. pozice!!! Pokud si ovšem dvakrát "nehrábne" vedoucí muž Eberhart Bieberitz, který má závod perfektně rozjetý (2, 1, 1, 2), bude to asi maximum, co bude moci dosáhnout.
Z ostatních našich se dařilo nejlépe Romanu Babickému, který zajel 9. místo a v průběžném pořadí je na 6. místě (se krtáním na 9.). Dále pak do dvacítky dojeli ještě 12. Ivan Rameš (celkově 29.) a Václav Cintl sen. 18. (22.). Někteří z našich též ve větrné rozjížďce zakusili koupel, jako např. Jirka Outrata a Martin Plecitý, kteří se zvrhli téměř současně na halze, a to ovlivnilo jejich výsledek. Pořadí dalších Čechů: 38. Martin Plecitý (včera 27), 57. Jiří Outrata (28), 70. Pavel Fröhlich (48), 94. Martin Teimer (66), 100. Václav Hudec (38), 119. Zdeněk Gebhart (DNF), 156. Karel Havíř (DNF).
V celkovém pořadí vede, jak bylo uvedeno, Bieberitz, před Michaelem Gubim z Rakouska a Andre Budzienem z místního klubu, tedy stejné jako po úterku. (Toto je pořadí po čtyřech rozjížďkách, ale stále bez krtání!)

I z fotky je vidět, že se včera veteráni opravdu jen nevozili (zdroj: finnwelle.de)


Oficiální stránky závodu
Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5