Aktuality

Veteran Cup 2005 v Brně

2005-08-25, Hýža Jiří
Od roku 1990 po dlouhých 15ti letech se vrátil Veteran Cup opět na brněnskou přehradu. Ve slušném počtu 24 Finnů, i se zahraniční účastí, se během tří dnů podařilo odjet pouze dvě celkem přijatelné rozjížďky. Další odstartované rozjížďky měly pouze jepičí života a po několika minutách byly zrušeny.
0
0

Mistrovství Evropy lodní třídy Finn

2005-08-19, David Křížek

Přidávám ještě jeden článek k Mistrovství Evropy od Kreysona, který zde působil jako reprezentační trenér. Článek je převzat ze stránek svazu.

Ve švédském Kalmaru skončilo Mistrovství Evropy olympijské lodní třídy Finn. Zcela suverénně zvítězil Brit Ben Ainslie, který vyhrál prvních pět rozjížděk v řadě. Na druhém místě skončil Novozélanďan Dan Slater a třetí byl Vincec Gasper ze Slovinska. Celkem zde závodilo 73 jachtařů.

0
0

Nový prezident IFA

2005-08-17, Cintl Václav, jr.
Těsně před zahájením Mistrovství Evropy ve švedském Kalmaru proběhla výroční schůze finařské asociace. Na ní byl novým předsedou ustanoven Maďar Dr. Hajdu Balász, který je dobře znám i v Čechách. Na finu závodí již 15 let a zúčastnil se i dvou olympijských regat. Následuje zápis z této výroční schůze převzatý z finnwelle.de (v angličtině).
0
0

Mistrovství Evropy 2005

2005-08-16, Cintl Václav, jr.
Minulý týden se ve švédském Kalmaru uskutečnilo Mistrovství Evropy třídy Finn. Na startu se sešlo 73 závodníků nejen z Evropy, ale i ze zámoří. Svůj další titul do své bohaté sbírky přidal zcela suverénně fenomenální jachtař Ben Ainslie z Velké Británie. Prvních pět rozjížděk vyhrál a pak už si s přehledem vítězství pohlídal. Na druhém místě zabodoval Novozélanďan Dan Slater, který letos vlítl do finařké klase jako raketa . Na třetím místě skončil i nám v Čechách dobře známý Gašper Vinčec ze Slovinska.
0
0

Veletržní regata

2005-08-16, Hýža Jiří
Veletržní regata jako historicky jeden z největších pravidelně pořádaných závodů na brněnské přehradě se uskutečnil minulý víkend, přičemž její součástí byla malá soukromá oslava svatby presidenta ALT Finn. Tedy moje svatba!!!
0
0

Beskydská regata - Memoriál Břeti Hrubého

2005-08-05, Cintl Václav, jr.
Poslední červencový víkend bylo pěkně horko, a to nejen počasím. Na žermanicích se jel tradiční závod Beskydská Regata, a ten klade na závodníky velmi vysoké nároky nejen po sportovní, ale zejména po společneské stránce. Tento závod se jel poprvé v historii jako též Česká pojišťovna Cup, a podruhé, bohužel, též jako memoriál Břeti Hrubého, za kterého se při slavnostním zahájení držela minuta ticha.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3