Aktuality

42. Beskydská regata

2004-08-04, Cintl Václav, jr.
Minulý víkend, tradičně na přelomu července a srpna, se jel už dvaačtyřicátý ročník Beskydské regaty na žermanicích. Bohužel, poprvé bez jednoho z nestorů této regaty Břeti Hrubého, na jehož počest se od letošního roku bude Beskydská regata jezdit jako jeho memoriál. Na startu se sešlo dvanáct finařů natěšených spíš na společenský program tohoto závodu než na samotné závodění.
0
0

Veterán Cup FINN - Vypsání závodu

2004-08-02, Cintl Václav, jr.
0
0

Setkání finařů na Sečské přehradě

2004-07-15, Karel Čajčík
O minulém víkendu proběhl na Sečské přehradě již třetí ročník setkání finnařů - neoficiální akce pro registrované i neregistrované. Za chladného počasí a středního větru se sešli na Seči závodníci ve věku od 13ti do 66 let na sportovně společenské akci, pořádané YC Pardubice.
0
0

Memoriál Bruno Hámy

2004-05-27, Cintl Václav, jr.

O minulém víkendu se konal na Máchově jezeřě další závod Mácháčské ligy, tentokráte Memoriál Bruno Hámy pořádaný Yachtclubem Doksy. Většina veteránů se již zřejmě chystala do Cannes a ani počasí nebylo z nejteplejších, tak snad právě proto se na startu sešlo jen 5 finařů.

0
0

Pavlovská regata

2004-05-18, Cintl Václav, jr.
Na Nových Mlýnech pokračoval Český pohár druhým závodem, a to Pavlovskou regatou. Na startu se sešlo pouhých 15 lodí, ale to byla asi jediná skvrna na jinak vydařených závodech. Za oba víkendové dny se odjelo všech 6 plánovaných rozjížděk za dobrých až velmi dobrých větrných podmínek.
0
0

Memoriál Ing. Böhma

2004-05-14, Cintl Václav, jr.
Závody na Máchově jezeře pokračovali o minulém víkendu Memoriálem Ing. Böhma. Většina finařů si vzala oddychový čas před dalším pohárovým závodem na Nových Mlýnech, a tak se na startu sešlo jen sedm lodí. Nakonec se z toho vyklubal docela zajímavý závod.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3