Aktuality

SKI Regata 2015 - pozvánka + vypsání

2014-10-26, Cintl Václav, jr.

Uteklo to jako voda a další sezona je fuč. A hned po jejím konci se výrazně ochladilo. První sníh už dorazil na vrcholky hor jako připomínka blížícího se 13. ročníku SKI Regatty. Tímto si Vás dovoluji pozvat do horského střediska ve Vítkovicích na další ročník tohoto kombinovaného závodu. Věřím, že i účast na nadcházejícím ročníku bude početná jako při těch minulých. Navíc, pro účastníky obou dvou částí připravuje firma HAAS+SOHN zajímavý upomínkový předmět v rámci oslav 20. výročí založení společnosti.

Zimní část se koná o víkendu 24. - 25. ledna 2015 v Krkonoších na obvyklých a dobře známých místech s bázou na chatě Jachtingu Toušeň. I tentokrát bude použit osvědčený model, tj. v sobotu výprava SKI Busem na běžky a poté návrat po stezce s hospodou U piráta. Večer dle libosti dobrovolný trénink při nočním lyžování. V neděli se uskuteční obří slalom přímo ve Vítkovicích. Ale program lze upravit i individuálně a lze například celý víkend prosedět u svařáku u stánku Eliška (z čehož se už pro některé stala taková tradice) Doufejme, že i další ročník bude povedený, jako ten minulý, jen si přejeme více sněhu!

0
0

Baban Cup bude!

2014-10-09, Cintl Václav, jr.
S definitivní platností pořádající Jachtklub Česká Lípa potvrzuje konání závodu Baban Cup tento víkend na Máchově jezeře. Dle předpovědi na Windguru vypadá, že by mělo foukat především v sobotu s tím, že v pozdních odpoledních hodinách bude vítr uvadat. Z tohoto důvodu je plánován start první rozjížďky na 11.00. Občerstvení během závodou bude možné zakoupit u nás v klubu u paní Jenšíkové a na sobotní večer bude připravena společná večeře, která je součástí startovného. Těšíme se na Važí účast.
0
0

Baban Cup - aktuální informace

2014-10-08, Cintl Václav, jr.
Vzhledem k odpouštění Máchova jezera, které započalo 29. září byli zástupci našeho klubu obhlídnout situaci přímo na Máchově jezeře. Akutálně je 75 cm pod standardní stav, což by pořádání závodu nemělo ohrozit. Vzhledem k tomu, že se odpouští naplno, prověřovali jsme možný úbytek vody do víkendu. Informace od rybářů je taková, že momeentálně s vypouštěním Mácháče dochází k přepouštění Břehyňského rybníku do jezera s tím, že hladina by měla zůstat do víkendu s mimimální změnou. Tuto informaci bychom si chtěli ještě ověřit v zítřejších dopoledních hodinách na MěÚ Doksy, pod jehož dohledem dochází k vypouštění obou rybníků. Po potvrzení této informace dojde k definitivnímu potvrzení závodu (během čtvrtka), ale s pořádáním závodu počítáme na 90%. Sledujte stránky finnclass.cz.
0
0

Vypsání pohárového závodu na Nových Mlýnech

2014-09-11, Cintl Václav, jr.
Na finnclass.cz přinášíme doplňující informace k pohárovému závodu na Nových Mlýnech. Vzhledem k tomu, že třída Finn se k rozjetému závodu připojí až v sobotu, je potřeba mít na zřeteli nestandardní časový plán v sobotu. Registtrace závodníků je už od 8.00 do 8.30, v 8.45 slavnostní zahájení a v 10.00 start první rozjížďky spolu s ostatními třídami. Kompletní vypsání závodu si můžete stáhnout zde: MCRLasL47EvrIntCupFinn.pdf
0
0

Důležité upozornění: Závod na Mlýnech je jen 2-denní

2014-09-10, Cintl Václav, jr.

Důle3ité upozornění pro všechny finaře. Pohárový závod na Nových Mlýnech: 142164 MČR, který se koná poslední zářijový víkend, je pouze dvoudenní, tj. pouze o víkendu 27. a 28.9. Chybně se dostalo do vypsání, že je 3denní spolu s ostatními třídami. Záležitost již byla projednána s ředitelem závodu Jiřím Krabičkou a zjednána náprava. Dále připomínám, že na valné hromadě, která se konala při MČR na Lipně, byl letos do pohárvých závodů dodatečně přidán závod Baban Cup, který se koná ve dnech 11. a 12.10.2014 na Máchově jezeře.

0
0

Notice of Race: the Czech Championship

2014-07-22, Cintl Václav, jr.
The Notice of Race of the Czech Finn Championship: Notice_of_race_de1_finn141115.pdf .
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3