Aktuality

SKIRegatta 2012 - celkové výsledky

2012-04-15, Cintl Václav, jr.

Pohárem HAAS+SOHN nedošlo pouze k zahájení Poháru ČR, ale byl jím završen též jubilejní desátý ročník SKI Regatty. Po rekordní účasti na zimní části ta jachtařská v tomto ohledu trochu pokulhávala, ale i tak se zúčastnilo celkem 32 závodníků a z nich 12 absolvovalo obě části.

0
0

Pohár HAAS+SOHN - reportáž

2012-04-15, Cintl Václav, jr.
V půli dubna odstartoval letošní Pohár ČR třídy Finn na Máchově jezeře Pohárem HAAS+SOHN. Na startu se sešlo 21 závodníků, kteří během víkendu absolvovali v pěkných jachtařských podmínkách 5 rozjížděk. Závodu předcházelo páteční sledování finálového duelu Kometa Brno - Pardubice, kdy Brněnská enkláva měla jasně navrch a hlasitě pak slavila vítězství svých barev.
0
0

SKI Regatta pokračuje jachtařskou částí

2012-04-11, Cintl Václav, jr.

O nadcházejím víkendu nestartuje pouze Pohár ČR třídy Finn, ale bude zároveň dokončen letošní jubilejní 10. ročník SKI Regaty. Věříme, že na rekordní účast na zimní části naváže i početné zastoupení na jachtařském pokračování. Pro připomenutí výsledků můžete nahlédnout sem:  Vysledky2012.xls . Předpověď na víkend se už ustálila na s přehledem nad 10 stupňů, a tak neváhejte a přijeďte dokončit, co jste ve Vítkovicích načali!

0
0

Pohár HAAS+SOHN Rukov - pozvánka

2012-04-10, Cintl Václav, jr.
O nadcházejícím víkendu startuje Pohárem HAAS+SOHN Pohár ČR třídy Finn. Předpověď počasí na Windguru slibuje vítr kolem 5-7 m/s a teploty nad 10°C, což ve srovnání s NOPROSU CUPem můžeme nazvat tropy. Na tradiční závod je již vše připraveno a nám nezbývá než Vás co nejsrdečněji pozvat!
0
0

NOPROSU Cup - sezóna zahájena

2012-04-10, Cintl Václav, jr.
Na druhý pokus byla na Máchově jezeře zahájena finařská sezóna závodem NOPROSU Cup. Předpověď počasí slibovala teploty těsně nad nulou a sněhové přeháňky. To zřejmě odradilo většinu závodníků a se slovy "jachting mám rád, ale sebe mám radši" apod. se začali kupit omluvenky. A tak se na startu sešlo jen 6 statečných finařů.
0
0

NOPROSU Cup - pozvánka na 4. ročník

2012-04-05, Cintl Václav, jr.
Po pozvolném úvodu sezóny Baban Cupem I následuje již ostrý start - 4. ročník NOPROSU Cupu. Partnerem závodu je firma NOPROSU, která se zabývá logistikou a také její sesterská firma, a pro závodníky zajímavější, pivovar Kocour. Tímto bych Vás chtěl jménem pořádajícího Jachtklubu i obou firem pozvat na Máchovo jezero, kde je pro Vás, kromě závodů, připraveno speciální pivo Kocour zdarma k natočení a pro každého účastníka sada piv tohoto pivovaru se speciální pamětní vinětou!
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3