Aktuality

Suprové zakončení mácháčské sezóny

2004-09-23, Cintl Václav, jr.

Modrou vlajkou za pořadatelství TJ Staré Splavy byla zakončena letošní mácháčská sezóna. A loučení to bylo vskutku podařené. Na startu se sešlo 15 finnů, celé dva dny krásné a teplé počasí a vítr umožnil oproti původním předpovědím odjet všech pět rozjížděk.

0
0

Mácháčská liga jde do finále

2004-09-17, Cintl Václav, jr.

O nastávajícím víkendu zřejmě završí již čtvrtý ročník Mácháčská liga. Píši zřejmě, neboť Máchovo jezero se již upouští a závěrečný závod Zlatá sekerka se tak s největší pravděpodobností pojede v Roudnici na Labi. O celkovém vítězi je prakticky rozhodnuto, ale o další pořadí nastane ještě tuhý boj. Tímto bych chtěl všechny finaře pozvat na poslední klání na Máchově jezeře, kterým je Modrá vlajka pořádaná TJ Staré Splavy. Je to též poslední příležitost k otestování formy před Mistrovstvím ČR na Nových Mlýnech.

0
0

Roman Babický mistrem Německa

2004-09-16, Cintl Václav, jr.

Minulý týden se od úterý do pátku uskutečnilo na bavorském jezeře Chiemsee Mezinárodní Mistrovství Německa v olympijské třídě Finn. Závodu se zúčastnilo 86 závodníků ze sedmi států, mezi nimi i 5 Čechů, kteří se v závodním poli rozhodně neztratili a dali o sobě pořádně vědět.

0
0

Pozvánka na Mistrovství ČR na Nových Mlýnech

2004-09-16, Cintl Václav, jr.
Chtěl bych tímto pozvat všechny finaře jménem výboru ALT Finn na Mistrovství ČR, které se koná na Nových Mlýnech ve dnech 25.-28. září 2004. Během mistrovství se uskuteční i výroční členská schůze ALT Finn. Termín bude upřesněn na místě. Doufám, že se zúčastníte v co největším počtu a dáte zapomenout na nevydařenou pohárovou sezónu (co se týče počtu startujících lodí).
0
0

HOP Regata zakončila Český pohár

2004-09-16, Cintl Václav, jr.
Na nechranické přehradě byl zakončen letošní ročník Českého poháru tradiční HOP Regatou. Loučení s tímto ročníkem bylo symbolické a vystihovalo celou letošní pohárovou sezónu, kterou provázela extrémně nízká účast. Na start se postavilo pouhých 9 lodí, což je na pohárový závod skutečně málo.
0
0

Lipno CERE Regata

2004-09-08, Cintl Václav, jr.
Od pátku do soboty se konal další ročník největšího závodu u nás - Lipno CERE Regaty. Tento rok ovšem ve značně okleštěné podobě. Tomu jako by odpovídala finařská účast, pouhých 13 startujících. Ruku v ruce s tím šlo i počasí, které umožnilo odjet jen 3 rozjížďky a také kultura se s tou loňskou nedala srovnávat.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3