Aktuality

Baban Cup I

2004-04-16, Cintl Václav, jr.
Druhý dubnový víkend pokračovala na Máchově jezeře započatá finařská sezóna druhým závodem, a sice Baban Cupem I. Na startu se sešlo šestnáct finařů, kteří během dvou dní odjeli všech 5 plánovaných rozjížděk. Podmínky byly podobné jako předchozí víkend. Relativně teplo a v sobotu jen slabý vítr, který umožnil odjet pouze dvě rozjížďky. V neděli se rozfoukalo a uskutečnili se tři rozjížďky ve středně silném, ale nestálém větru.
0
0

Pohár HAAS Rukov

2004-04-08, Cintl Václav, jr.
Minulý víkend odstartovala na Máchově jezeře nová finařská sezóna závodem Pohár HAAS Rukov. Na startu se sešlo 11 nažhavených závodníků. Celý víkend panovalo teplé a slunečné počasí. Akorát toho větru mohlo být více. Přesto se podařilo odjet všech pět naplánovaných rozjížděk.
0
0

Smuteční oznámení

2004-04-06, Jiří Outrata

V neděli 4. 4. 2004 se finnaři, kteří se sešli na prvním jarním závodě na Máchově jezeře, dověděli smutnou zprávu o odchodu svého trenéra a především dlouholetého spolehlivého přítele Břetislava Hrubého.

0
0

Pozvánka na Pohár HAAS Rukov

2004-03-31, Cintl Václav, jr.
Již tento víkend startuje jachtařská sezóna na Máchově jezeře závodem Pohár HAAS Rukov. Tímto bych Vás chtěl na něj jménem pořádajícího oddílu co nejsrdečněji pozvat. Vítr je objednán především na sobotu (4-8 m/s) a počasí by nemělo být tak kruté jako loni. Pro zmrzlé bude k dispozici vyhřátá klubovna, kde je též možné zajistit ubytování. Hlavní cenou jsou krbová kamna od hlavního sponzora závodu (foto - viz dále).
0
0

Další finař na světě

2004-03-31, Cintl Václav, jr.

Minulé úterý se Michalu a Monice Hrubých narodil syn, a podle vyjádření pyšného otce je to macek. Jeho míry při narození, 4,55 kg a 53 cm, mu dávají za pravdu. Vypadá to tedy, že nám roste nový finař :) a žel bohu i nový Baníkovec :( Jméno ani foto zatím nejsou k dispozici.

1
0

Expert Olympic Garda 2004

2004-03-22, Cintl Václav, jr.

V minulém týdnu se jel na italském jezeře Lago di Garda třetí závod letošní série Eurolymp. Na startu se sešlo 43 finařů včetně dvou našich reprezentantů Michaela Maiera a Rudy Lidaříka. Po odjetí devíti rozjížděk se z celkového vítězství radoval španěl Rafael Trujillo, před Řekem Emiliosem Papathanasiem a Turkem Ali Enver Adakanem. Majčus, který zpočátku atakoval i medajlové umístění, skončil 6, Ruda Lidařík 17.

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3