Aktuality

Veteráni pokračovali větrnou rozjížďkou

2003-06-12, Cintl Václav, jr.
Včera pokračovalo Veteránské MS další rozjížďkou, která se odjela za silného větru. Nejvíce se z našich dařilo Romanu Teplému, který dlouho vedl s obrovským náskokem, ale zvrhl se a dojel nakonec druhý. V celkovém pořadí se posunul již na 36. místo (bez krtání), ale co je důležitější, při krtání by mu patřila aktuálně 2. pozice!!! Pokud si ovšem dvakrát "nehrábne" vedoucí muž Eberhart Bieberitz, který má závod perfektně rozjetý (2, 1, 1, 2), bude to asi maximum, co bude moci dosáhnout.
0
0

Ben Ainslie Mistrem Evropy

2003-06-12, Cintl Václav, jr.
Brit Ben Ainslie, součásná nejzářivější hvězda na finařském nebi, obhájil ve švédském Marstrandu s přehledem titul mistra Evropy. Poslední finálovou rozjížďku mohl již v poklidu sledovat z doprovodné lodi, protože již nemohl být předstižen, stejně jako druhý Mateusz Kusznierewicz z Polska. Na stupně vítězů je doprovodil třetí Sebastien Godefroid.
0
0

Veteran Gold Cup v polovině

2003-06-11, Cintl Václav, jr.
Včera se na Mistrovství světa veteránů odjely dvě rozjížďky za slabšího větru do 5 m/s a závod tak dospěl, co se alespoň počtu rozjížděk týče, do své poloviny. A opěr se naši neztratili. Nejlépe se vedlo Romanu Teplému, který první rozjížďku vyhrál a druhou dojel čtvrtý. V celkovém pořadí se tak posunul na 47. místo a po škrtnutí první nedojeté rozjížďky to vypadá na atak o medaili!
0
0

Veteráni ve Schwerinu zahájili

2003-06-10, Cintl Václav, jr.
Včera v německém Schwerinu začalo dlouho očekáváné Mistrovství světa veteránů za účasti rekordních 164 lodí. A začlo hezky zostra rozjížďkou se silným větrem okolo 6 Bfd. Hned na úvod se tedy veteráni pěkně protáhli a nutno dodat, že se ani naši borci neztratili a byli řádně vidět.
0
0

Mistrovství Evropy - průběžný stav

2003-06-09, Cintl Václav, jr.
Ve švédském Marstrandu probíhá Mistrovství Evropy za účasti dvou českých finařů, kteří si nevedou vůbec zle. Po pěti odjetých rozjížďkách (z devíti vypsaných) je Michael Maier na dvanáctém a Michal Hrubý v těsném závěsu na třináctém místě.
0
0

Frymburský pohár - nepohár

2003-06-09, Cintl Václav, jr.
O uplynulém víkendu se jel v Lukavické zátoce na Lipenské přehradě Frymburský pohár, který byl současně pro třídu Finn třetím závodem Českého poháru. Na startu se sešlo pouze 9 lodí, což zapříčinila termínová kolize s veteránským Gold Cupem a Mistrovstvím Evropy.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3