Aktuality

Site Balkanian Championship

2010-09-08, Hýža Jiří
Dear frends,
The site of XLIII MUNICIPALITY OF BOURGAS - BALKAN & OPEN SAILING CHAMPIONSHIPS OLYMPIC CLASSES & OPTIMIST is http://bulsaf.bg/balkanchampionship2010/ . At this address you will can to inform about the event.
Best regards!
Svetozar Saev
0
0

Finn Gold Cup na webu

2010-09-01, Cintl Václav, jr.
V San Francisku v těchto dnech probíhá finařské Mistrovství světa, čili Gold Cup. Ke včerejšímu dni byly odjety 4 rozjížďky. V průběžném pořadí je v čele Francouz Thomas le Bretton (FRA 115) před Američanem Zachem Raileyem (USA 4) a Britem Ed Wrihtem (GBR 11). Jediný český zástupce Michael Maier se drží na solidním 23. místě. Více informací a přímé video přensosy z rozjížďek (!) můžete sledovat na www.finngoldcup.com.
0
0

Veteránským mistrem se stal Jiří Outrata

2010-08-30, Cintl Václav, jr.
Od pátku do neděle probíhalo po roční odmlce veteránské mistrovství ČR - Veterán Cup Finn na Máchově jezeře, které bylo zároveň 15. ročníkem Memoriálu Mirka Vejvody. Předpověď počasí, která slibovala větrné podmínky, nelhala a umožnila odjet 5 kvalitních rozjížděk, přičemž ta páteční by snesla přízvisko "Jízda na hraně". Ale vše pěkně popořádku.
0
0

Doplňující informace k Veteránům

2010-08-26, Cintl Václav, jr.
Veteráni jsou už za dveřmi a na ty, kteří dorazí již dnes čeká přivítací drink. Pro ty, co plánují příjezd až zítra jsme pověsili na web doplňující informace, aby se mohli doma v klidu na zítřek připravit.
0
0

Martin Plecitý vítězem na Traunsee

2010-08-25, Cintl Václav, jr.
Velmi početná česká výprava se zúčastnila regaty Coppa Patella na Traunsee. Větrná předpověď nedávala velkou naději k závodění, zato slunečné a teplé počasí bylo kvitováno početným doprovodem :-). I když voda ke koupaní taky moc nebyla (pouhých 16 stupňů, vskutku silně osvěžující).
0
0

Rudolf Lidařík vyhrál Mistrovství Slovenska

2010-08-25, Cintl Václav, jr.
Od pátku do neděle se jelo na Krážové Mistrovství Slovenska ve třídě Finn v rámci 54tého ročníku Vežkej ceny Slovenska. Podmínky tomuto závodu zřejmě příliš nepřáli, když se podařily odjet pouze tři rozjížďky. V těch se ale skvěle prezentovali dva čeští zástupci. Celkovým vítězem se stal Rudolf Lidařík, kterému k vítězství stačila tři druhá místa. Michal Hrubý nestihl první rozjížďku, ale dvě zbývající vyhrál a celkově obsadil 6. místo.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5