Aktuality

SKIRegatta 2010 - pozvána a vypsání

2009-11-17, Cintl Václav, jr.

Další sezóna je za námi a nezbývá než těšit se a čekat na tu další. Toto jachtařsky hluché místo i v nadcházející zimě zpestří další, již na osmý ročník SKI Regaty. Ten se koná o víkendu 15.-17. ledna 2009 v Krkonoších na obvyklých a dobře známých místech s bází na chatě Jachtingu Toušeň. Jako posledně porovnají finaři své lyžařské umění v obřím slalomu a na běžkách. Doufejme, že další ročník bude povedený, jako ten letošní a dorazí početný výběr finařů. Věříme, že se konečně zúčastní i silné kladenské křídlo, aby ukázalo, že jsou silní i na lyžích a nejen na bruslích! :-) Takže neváhejte, přihlašte se a hlavně doražte! Skol!

0
0

Zapis ze schůze ALT Finn na MČR na Lipně

2009-11-04, Cintl Václav, jr.
S mírným zpožděním je na stránkách finnclass.cz ke stažení zápis ze schůze ALT Finn, která se konala 5. září na Lipně při MČR v YC Kovářov. Zápis je ke stažení zde ve formátu PDF (70 kB).
0
0

Závod Baban Cup II - zrušen

2009-10-16, Cintl Václav, jr.
Kvůli nepříznivému počasí byl závod Baban Cup II bez náhrady zrušen. Omluváme se všem zainteresovaným. Klub bude o víkendu otevřen a všem, kteří zde nechali lodě je nabídnuta pomoc při balení. Krbová kamna budou samozřejmě roztopena, takže se budete moci ohřát. Ještě jednou se omlouváme, děkujeme za účast na uskutečněných závodech této sézóny na Máchově jezeře a těšíme se na Vás v příštím roce. Díky a věříme, že nám zachováte přízeň.
0
0

Photo FINNish - 60 Years of Finn Sailing

2009-10-15, Tomáš Vika
This 224 page book is currently at final proofing stages and we expect to be sending it to the printers by the end of October. It contains more than 1,000 colour and black/white photos and written accounts from countless world champions and Olympic medalists. Contributors include: Paul Elvstrom, Jacques Rogge, Paul Henderson, John Bertrand, Hubert Raudaschl, Hans Fogh, Valentin Mankin, Jochen Schumann, Cam Lewis, Peter Harken, Peter Holmberg, Stig Westergaard, Luca Devoti, Iain Percy, Ben Ainslie and many, many more.
0
0

Pozvánka na zakončení sezóny na Máchově jezeře

2009-10-01, Cintl Václav, jr.
Zveme všechny finaře i příznivce této třídy na zakončení této sezóny na Máchově jezeře podzimní minisérií Baban Cup III+II, která se uskuteční dva po sobě jdoucí víkendy 10.-11.10. a 17.-18.10. Přijeďte si zazávodit a poklábosit při grilování s čepovaným pivem - freibierem. Samozřejmostí je možnost ponechání lodí v areálu mezi závody. Závodníci, kteří absolvují oba závody mají při druhém závodě 50% slevu na startovném.
0
0

Ohlédnutí za letošní pohárovou sezónou

2009-10-01, Cintl Václav, jr.
Závodem na Nových Mlýnech (viz článek Milana Hrnčála) se uzavřela další pohárová sezóna. Poslední závod nenechal kámen na kameni a pořadí na předních místech doznalo značných změn. Vítězem se stal suverénně Jiří Hýža, který zadělal na úspěch už na jarních Mlýnech a poté na Rozkoši, kdy byl 100%ní. Vítězství v poháru si pak s přehledem pohlídal. O něj ho mohlo připravit pouze neodjetí posledního závodu. O druhé místo svedli boj na dálku Ruda Lidařík s Tommym Vikou, který přes mocný finiš náskok zkušeného brněnského matadora nestáhl.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5