Aktuality

Michal Maier bodoval v anketě Jachtař roku

2008-02-14, Cintl Václav, jr.
Michael Maier skončil třetí v anketě ČSJ Jachtař roku za loňskou sezónu na třetím místě a kategorii nejlepší okruhový jachtař - muži vyhrál. Blahopřejeme. Vítězem ankety se stal námořní jachtař David Křížek, kterému rovněž gratulujeme. Následuje celá tisková zpráva (převzato z www.lode.cz).
0
0

Nová rubrika - Historie

2008-02-04, Cintl Václav, jr.
Vážení finaři. Dostala se ke mě fotka od Jirky Lejhance, která již něco pamatuje. A s ní i nápad, založit na stránkách sekci Historie. Něco obdobného již funguje i na Finnwelle a i mě se tato myšlenka zalíbila. Takže jsem na stránkách zřídil sekci Historie a tato fotka je první vlaštovkou. Kdyby měl kdokoliv cokoliv, co by se zde vyjímalo (staré fotky, články o finech, výsledky z dávných mistrovství a závodů) neváhejte, naskenujte a pošlete mi to emailem.
0
0

Gold Cup - Videa

2008-02-01, Cintl Václav, jr.
Na stránkách Sail Melbourne jsou k vidění videa z Gold Cupu, a to z Medailové rozjížďky, z 1. a 2. rozjížďky a tréninku před Gold Cupem v 35 knotech (stojí zavidění). Videa můžete nalézt zde . K jejich prohlížení je nutné mít v prohlížeči nainstalován Adobe Flash Player.
0
0

Český jachting má na OH další místo

2008-01-31, Cintl Václav, jr.
Souběžně s Gold Cupem se jelo v Melbourne i MS ve třídě 470. Naže ženská posádka Lenka Śmídová - Lenka Mrzílková se po tuhém boji kvalifikovala na olympiádu. Oboum závodnicím gratulujeme a doufáme, že se k nim připojí i Veronika Fenclová na Radialu, kterou její boj čeká v březnu. Podle posledních výsledků má velmi reálné šance na kvalifikaci. Tím by česká jachtařská účast na OH byla rekordní!
0
0

Gold Cup - Ainsle po páté mistrem světa, Maier na OH

2008-01-29, Cintl Václav, jr.
Ben Ainslie získal po páté v kariéře titul mistra světa. Rozhodl o tom v dnešní medailové jízdě, kterou dokončil jako druhý, přičemž jeho největší konkurent Dan Slater dojel až pátý. Celkový bronz vybojoval Jonas-Hoegh Christensen.
0
0

Golda Cup - Ainslie přebírá vedení

2008-01-28, Cintl Václav, jr.
Ben Ainsle s v předposlední rozjížďce (nepočítáme-li tu medailovou) dotal do bodového vedení před Dana Slatera. Na třetí místo se propracoval Pieter Jan Postma v těsném závěsu za ním je Jonas-Hoegh Christensen. Tyto čtyři borci zůstávají ve hře o titul, zbytek už ztrácí.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5