Aktuality

Kalendář vydávaný IFA

2006-10-16, Cintl Václav, jr.
Vážení finnaři,

Mezinárodní finnařská organizace se rozhodla letos vydávat kalendář samozdřejmě s finnařskou tématikou. Objednávat to budu já a jako pokladník to zaplatím z kasy převodem na účet. Cena za uvedené kalendáře na rok 2007 je vyvěšena na webu www.finnclass.org.
0
0

Důležité upozornění - přeložení Baban Cupu III

2006-10-03, Cintl Václav, jr.
Vážení finaři! Vzhledem k termínové kolizi došlo k přeložení závodu Baban Cup III z původního termínu 7.-8.10. na 21.-22.10.06, tedy týden po Zlaté Sekyrce! Věříme, že se zúčastníte zakončení letošní sezóny na Máchově jezeře. Připraven bude na gril tradiční divočák + freibier. Jste srdečně zváni a těšíme se na Vás.
0
0

Baban Cup II - povedený jachtařský víkend

2006-09-27, Cintl Václav, jr.
O uplynulém víkendu panovaly na Máchově jezeře ideální jachtařské podmínky: východní vítr o síle kolem 10 m/s na tuto lokalitu velmi stálého směru. To vše okořeněné sluncem a letními teplotami, prostě paráda. Kromě početné skupiny surfařů obsadilo vodní plochu i jedenáct finařů, aby poměřili svou aktuální formu při Baban Cupu II.
0
0

Další jachtař na světě

2006-08-25, Cintl Václav, jr.
Českolipský finař Alan Lorenz se stal podruhé otcem. žel bohu to nebude další finař :), ale nová evropářka Amálka, kterou maminka Monika přivedla na svět v úterý v podvečer. Gratulace přijímá šťastný otec tuto sobotu na baru ve starosplavském klubu.
0
0

Rakouské mistrovství ze břehu

2006-08-21, Karel Čajčík
Posílám pohled člena doprovodu na Traunsee. Vezl jsem Honzu na jeho první zahraniční mistrovské závody. Již první den čtyřdenních závodů poslali pořadatelé nemilosrdně závodníky na vodu za deště a slabšího větru na tři rozjížďky. Dali najevo obavu z vývoje počasí v dalších dnech, kde nemělo foukat. V dalších dvou dnech opravdu mnoho větru nebylo. Přesto se každý den jezdilo na docela dlouhé trati.
0
0

Krátká zpráva ze 4. ročníku setkání finařů na Seči

2006-08-21, Karel Čajčík
Počasí určující úspěšnost akce bylo tradičně v tomto víkendu příznivé. Neprželo, nebyla zima a foukal dokonce vítr. Účast 25 lodí, z toho dvou s dámskou posádkou je jedna z nejvyšších letos v Čechách. Součástí veřejného závodu byla také dálkově orientační plavba kolem ostrova.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3