Aktuality

Stickery 2006 - omluva za chybný skript

2006-02-14, Cintl Václav, jr.
Omlouvám se všem finařům, kteří si rezervovali přes stránky meznárodní sticker na letošní sezónu. Do skriptu se mi vloudila chyba, a proto se jejich jméno v seznamu nezobrazilo. Chyba je již odstraněna, žádná data se neztratila a všichni přihlášení se už můžou nalézt v seznamu.
0
0

Stickery na rok 2006 - výzva zájemcům

2006-02-09, Cintl Václav, jr.
Výzva pro všechny, kteří si chtějí přes ALT zajistit mezinárodní sticker na rok 2006. Jedná se především o veterány, kteří se chtéjí zúčastnit Finn World Masters na Balatónu. Zaregistrujte se prosím na finařských stránkách nejpozději do pátku 17.2.2006. Registraci můžete provést zde. Účastníci SKIRegaty, kteří se nahlásili ve Vítkovicích, by měli být již zaregistrováni. Kontrolu mohou provést tamtéž.
0
0

SKIRegatta - Krkonošům kraloval Zdeněk Gebhart

2006-01-28, Cintl Václav, jr.
Finařští nadšenci se již počtvrté sešli v lednu ve Vítkovicích, aby zde poměřili své lyžařské schopnosti v rámci zimní části SKIRegatty. Páteční počasí s mrznoucím deštěm a přívaly sněhu na horách slibovaly adrenalinový sport už při samotném příjezdu, což se částečně potvrdilo, ale všichni nakonec dorazili v pořádku. Někteří i řádně upraveni, takže jejich výkony u kulečníkového stolu byly zkrátka k popukání.
0
0

SKIREGATTA FINN 2006 - Výsledky

2006-01-23, Cintl Václav, jr.
Na webu jsou dostupné výsledky z letošní SKI Regatty. Králem hor se letos stal Zdeněk Gebhart, který vyhrál obě kola slalomu a v běhu na lyžích byl třetí. Ten vyhrál i přes nachlazení horký favorit Martin Plecitý. Výborně se dařilo i Ivo Slámovi. Podrobnou reportáž přinesou stránky v průběhu tohoto týdne. Zatím se můžete podívat na výsledky zde (ve formátu MS Excel).
0
0

Narodil se malý finař aneb Prezident otcem

2006-01-04, Cintl Václav, jr.
Těsně před koncem roku, 30. prosince, se narodil Prezidetu ALT Finn Jirkovi hýžovi a jeho manželce Evě syn Vítek. Přejememu hodně štěstí, zdraví a aby byl minimálně tak dobrý finař, jako jeho otec.
0
0

SKI REGATTA FINN 2006

2005-12-12, Cintl Václav, jr.
Do konce roku zbývá necelý měsíc, ve kterém můžeme v klidu zbilancovat letošní sezónu. Avšak již v lednu startuje sezóna nová čtvrtým ročníkem SKI Regaty. O víkendu 20.-22. ledna 2006 porovnají finaři své lyžařské umění v obřím slalomu a na běžkách (doufejme, že jim bude letos bude přát počasí). Počasí tréninku v tuzemsku zatím moc nepřeje a proto zůstává forma jednotlivých závodníků velkou neznámou. Někteří ji dozajista pilují na alpských ledovcích a budou ji chtít co nejlépe prodat. No uvidíme! Společenská stránka závodu bude ale stoprocentně opět na špičkové úrovni a proto na dalším ročníku SKI Regatty na brzkou shledanou! Skol!
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5