Aktuality

Lipno CERE Regata

2004-09-08, Cintl Václav, jr.
Od pátku do soboty se konal další ročník největšího závodu u nás - Lipno CERE Regaty. Tento rok ovšem ve značně okleštěné podobě. Tomu jako by odpovídala finařská účast, pouhých 13 startujících. Ruku v ruce s tím šlo i počasí, které umožnilo odjet jen 3 rozjížďky a také kultura se s tou loňskou nedala srovnávat.
0
0

Veterán Cup FINN 2004

2004-09-02, Cintl Václav, jr.
Poslední srpnový víkend se na Máchově jezeře konal další ročník Veterán Cupu ve třídě Finn. Tentokráte pod organizační taktovkou Jachtklubu Česká Lípa. A nutno říct, že šlo o ročník velice podařený, a to jak po stránce sportovní, tak společenské. Pořádajícímu klubu se totiž po letech podařilo zajistit i trochu větru, takže se letos konečně i trochu závodilo.
0
0

Veletržní regata na Prýglsee

2004-08-17, Cintl Václav, jr.
Na brněnské přehradě zvané Prýgl se jela tradiční Veletržní regata. Na startu třídy Finn se sešlo 8 borců a bratři Loukotovci tomuto závodu dodali punc mezinárodní regaty. O tom, že to letos nebude jen o vysedávání na břehu za průběžné konzumace alko i nealko nápojů, dávala tušit předpověď počasí s očekávanými nárazy větru 15-20 m/s.
0
0

Jachtaři Maierovi udělal soupeř díru do lodi

2004-08-13, zdroj ČTK
ATÉNY - Jachtaře Michaela Maiera postihla dva dny před začátkem olympijské regaty třídy Finn smůla. Těsně před čtvrteční tréninkovou rozjížďkou mu chorvatský soupeř Karlo Kuret udělal vinou neopatrnosti ráhnem díru do lodi a český závodník musel na břeh. Pořádně naštvaný Maier otvor v trupu ihned zalepil a v sobotu by měl být připraven odstartovat do první jízdy.
0
0

Jachtaři si vyzdobili pokoj v olympijské vesnici

2004-08-12, zdroj ČTK

 ATÉNY - Bílé a holé pokoje v olympijské vesnici se jim nelíbily, a proto se jachtaři Michael Maier a Martin Trčka snaží všemožně svůj dočasný domov zútulnit. Na studenou dlažbu položili "peršany" a na zdech se objeví alespoň plakáty. Kytku už si Trčka u výpravy nevymodlil.

0
0

Veterán Cup Finn 2004 - Pozvánka na závody

2004-08-11, Cintl Václav, jr.
Jachtklub Česká Lípa srdečně zve všechny příznivce lodní třídy Finn na tradiční regatu Veterán Cup Finn, která se letos uskuteční po roční pauze na Máchově jezeře ve Starých Splavech, a to v termínu 27.-29. srpna. Jako pořadatelé věříme, že k tradičně vysoké společenské úrovni této akce přispěje i příznivé počasí, které umožní dobré sportovní zápolení, ze kterého si vítěz odnese krbová kamna v hodnotě 10.000,- Kč.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5