Aktuality

Baban Cup II

2004-05-12, Cintl Václav, jr.

První květnový víkend se jel na Máchově jezeře druhý díl ze série Baban Cupu. Na startu sešlo 12 finařů, mezi nimiž se překvapivě objevil i pardubický skoroveterán Jirka Lejhanec ml. Podařilo se odjet 5 rozjížděk, jejichž povětrnostní podmínky silně připomínaly Cenu Roudnice, která se jela před 14 dny.

0
0

Důležité upozornění

2004-05-11, Cintl Václav, jr.
Při nadcházejícím pohárovém závodě na Nových Mlýnech budou vybírány členské příspěvky ALT Finn na tento rok. Zaplacení těchto příspěvků bude podmínkou startu na tomto a ostatních pohárových závodech. Příspěvky jsou stále 300,- Kč a můžete je platit přímo na Mlýnech buď u Jirky Hýži nebo u Jirky Outraty.
Jiří Hýža
Předseda ALT Finn
0
0

Cena Roudnice a SKI Regata

2004-05-11, Cintl Václav, jr.

V půlce dubna se jel na Máchově jezeře první pohárový závod letošní sezóny Cena Roudnice. Závod byl zároveň i součástí SKI Regaty, a možná i proto se na startu sešlo úctyhodných 20 závodníků, včetně reprezentantů a kompletní domácí špičky. Chyběli jen letos stávkující Pumpy.

0
0

Otvírání Seče, první závod roku 2004

2004-05-07, Karel Čajčík
Ve dnech 1 a 2. 5. uspořádal Yachtklub Pardubice "Jarní závod". Počasí jachtingu přálo, bohužel účast závodníků byla nízká. V sobotu foukal jihovýchodní vítr, v poryvech až 10 m/s. Odjely se tři kvalitní rozjížďky v podmínkách, které na Seči o víkendu nejsou časté a nemusí se již letos opakovat.
0
0

Baban Cup I

2004-04-16, Cintl Václav, jr.
Druhý dubnový víkend pokračovala na Máchově jezeře započatá finařská sezóna druhým závodem, a sice Baban Cupem I. Na startu se sešlo šestnáct finařů, kteří během dvou dní odjeli všech 5 plánovaných rozjížděk. Podmínky byly podobné jako předchozí víkend. Relativně teplo a v sobotu jen slabý vítr, který umožnil odjet pouze dvě rozjížďky. V neděli se rozfoukalo a uskutečnili se tři rozjížďky ve středně silném, ale nestálém větru.
0
0

Pohár HAAS Rukov

2004-04-08, Cintl Václav, jr.
Minulý víkend odstartovala na Máchově jezeře nová finařská sezóna závodem Pohár HAAS Rukov. Na startu se sešlo 11 nažhavených závodníků. Celý víkend panovalo teplé a slunečné počasí. Akorát toho větru mohlo být více. Přesto se podařilo odjet všech pět naplánovaných rozjížděk.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5