Aktuality

Podzimní bowling finařů - MeCHeCHe regata

2003-11-12, Cintl Václav, jr.

Vážení finaři a příznivci této třídy. Po roční pauze obnovujeme tradiční posezonní setkání finařů s turnajem v bowlingu. Věřím, že jste ty dva roky nezaháleli a pilně trénovali a ukážete se v plném lesku. Termín konání je posunut zpět na podzim, konkrétně na sobotu 29. listopadu. Tím chceme vyhovět sněhuchtivím finařům-lyžařům a nepřipravovat je o víkend v zimní sezóně.

0
0

Češi kralovali na Gardě

2003-10-07, Cintl Václav, jr.
V neděli skončil již 26. ročník tradiční regaty Finn Cup v Malchesine na Lago di Garda. I přes termínovou kolizi s Mistrovstvím Německa se závodu zúčastnilo přes padesát závodníků. Letos však nepřálo pořadatelům příliš počasí a za tři dny se podařily odjet pouhé dvě rozjížďky v rozdílných podmínkách. První se odjela v sobotu za slabého větru, druhá naopak v neděli za velmi silného větru.
0
0

Úspěch Romana Babického na Mistrovství Německa

2003-10-06, Cintl Václav, jr.
Minulý týden se konalo Mezinárodní Mistrovství Německa olympijských tříd v zátoce u města Flensburg. Ve třídě Finn se této regaty zúčastnil také jeden český závodník, jmenovitě Roman Babický z Jachtklubu Česká Lípa, a nutno říci, že dal o sobě pořádně vědět. Na startu se sešlo 69 závodníků s kompletní německou špičkou.
0
0

Zprávy z Mácháče - závody v říjnu budou

2003-10-02, Cintl Václav, jr.

Poslední dva zářijové víkendy bylo na Máchově jezeře rušno, protože se zde ženil finař Alan Lorenz. Přesněji řečeno, předposlední víkend se nesl ve znamení jeho rozlučky ze svobodou a o prošlém víkendu pak vstoupil do svazku manželského. Rozlučka a ještě countrybál u Splaváků zapříčinil, že ačkoliv se do závodu Modrá vlajka přihlásilo 10 finařů, tak nakonec se ani jeden na vodu nevydal, za což se Hance Trajerové ještě jednou dodatečně omlouváme.

0
0

MS v Cadizu - 5. a 6. den, aneb olympijská jistota

2003-09-24, Michal Hrubý

V Cadizu je dobojováno. Titul Mistra světa obhájil po velkém boji obhájil Brit Ben Ainslie, před zle dotírajícím španělem Rafaelem Tujillem a dalším ostrovanem Andrew Simpsnem. Naši splnili očekávání a vybojovali účastnické místo na Olympijských hrách v Athénách 2004, konkrétně 22. místo Michaela Maiera v celkovém pořadí znamenalo v sedmé místo mezi 11 kvalifikujícími se národy. Tuto jistotu už měl Michael před poslední rozjížďkou po vydařeném pátém dni, ke kterému nám následující komentář poslal Michal Hrubý.

0
0

MS v Cadizu - 3. a 4. den

2003-09-22, Cintl Václav, jr.

V pátek a v neděli pokračovalo v Cadizu Mistrovství světa dalšími čtyřmi rozjížďkami. Náš reprezentant a zároveň zpravodaj Michal Hrubý k nim napsal následující komentáře.


0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3