Aktuality

Orava v rytmu Michala Tučného

2003-08-04, Cintl Václav, jr.
Včera skončil na slovenské přehradě Orava druhý závod Interpoháru, který byl pro třídu Finn čtvrtým závodem Českého poháru. Z tohoto závodu jsem se vrátil se značně smíšenými pocity, které Vám chci vylíčit v následujcí reportáži, která by se dala pojmenovat jako Reportáž zaujetého finaře.
1
0

Telegraficky některé resty

2003-07-29, Cintl Václav, jr.
Koncem června se jelo na Krážové Mistrovství Slovenska. Při účasti 8 lodí zvítězil Milan Loukota před svým bratrem Martinem a Martinem Vaněm. Jediný český účastník Jarda Tomek skončil čtvrtý.
0
0

Canadian a North American Champs

2003-07-25, Cintl Václav, jr.
Začátkem července se na kanadské straně jezera Ontario uskutečnilo Mistrovství Kandady a Mistrovství Sevenrí Ameriky. Účast ve srovnání s Evropou byla velmi slabá, když startovalo 12, resp. patnáct lodí ze tří států - Kanady, USA a Barbadosu. Oba dva závody s přehledem vyhrál Kanaďan Chris Cook, 30. muž aktuálního pořádí ISAF World Rankings.
0
0

Letní setkání finařů na Seči

2003-07-23, Karel Čajčík
O minulém víkendu proběhl na Sečské přehradě druhý ročník setkání finařů - neoficiální akce se speciálními pravidly. Sjelo se 22 finů z okolí i ze vzdálenějších míst. Počet lodí byl dvojnásobný ve srovnání s minulým rokem. Zúčastnili se jak zkušení jachtaři, např. Václav Hudec z Neratovic, který se přijel podívat po letech na Seč, tak začínající jachtaři.
0
0

Beskydka na Žermanicích aneb byl jsem při tom

2003-07-21, Cintl Václav, jr.

Po letech slibů jsem se letos konečně vydal na legendární žermanický závod - Beskydskou regatu. Závod s vysokou společenskou úrovní, která převyšuje tu sportovní. To se mi letos bezezbytku potvrdilo. Po šestihodinové strastiplné cestě jsem ihned po příjezdu pokračoval do Ostravy na tradiční čtvrteční návštěvu proslulé Stodolní ulice, která se až na drobnou komplikaci s jídlem vydařila.

0
0

Finnpreis vom Ammersee

2003-07-16, Cintl Václav, jr.

Současně s Intervelou a Warnemünder Woche proběhl o víkendu závod na bavorském jezeře Ammersee. Závodu se zúčastnil i český závodník Jirka Outrata, který v konkurenci 38 závodníků obsadil výborné třetí místo. Z celkového vítězství se radoval Benedikt Gäch před Jürgenem Eiermannem. Tady máme výsledky.

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5