Aktuality

Ruda Lidařík zářil na Gardě

2005-10-03, Cintl Václav, jr.
Na italském jezeře Lago di Garda se jel u města Malchesine tradiční podzimní závod International Finn Cup. Na start se postavilo 58 jezdců včetně početné ekipy českých finařů, kterých bylo celých šest! Závod se nadmíru vyvedl Rudovi Lidaříkovi, kterému tři čtvrtá místa, 10té a 13té vynesla grandiózní stříbrný plac. Sklonit se musel pouze před, podle výsledku suverénním, Mathiasem Millerem z Německa.
0
0

Pozvánka na závody na Máchově jezeře

2005-09-28, Cintl Václav, jr.
Tak se nám sezóna pomalu chýlí ke konci a na Máchově jezeře jsou na plánovány její dva poslední závody. O nadcházejícím víkendu (1.-2.10.) je to roudnický závod Zlatá sekyrka a rok uzavře o týden později Baban Cup I., který je přeložen z jarního termínu z důvodu jeho neodjetí. Na startu by se měl po čase objevit i rekonvalescent Baban, který bude hájit své průběžné vedení jak v Mácháčské lize, tak v Baban Cupu. Srdečně Vás na oba dva závody zveme, zejména pak na ten úplně poslední, neb by ho mělo provázet nějaké opékání a freibiery, a těšíme se na Vás.
0
0

Zpráva z Mistrovství světa třídy FINN - Rusko -Moskva

2005-09-23, Lidařík Rudolf
Účastníci závodu:
Michal Hrubý - CZE - 9
Rudolf Lidařík - CZE - 3 - autor článku

Letošní Mistrovství světa - GOLD CUP ve třídě Finn se konal v termínu od 9.9. do 18.9. 2005 na Pestovském jezeře nedaleko Moskvy.
Závod byl vypsán na devět rozjížděk s toho šest kvalifikačních a tři finálové. Jelo se pro Finny v netradičním formátu na dvě skupiny a to sice "green" a " yelow", do kterých byly závodníci po každém dni losováni podle daného klíče.
0
0

Cena YC Tušimice - pohárový závod

2005-09-20, Cintl Václav, jr.

V novém termínu se na Nechranicích jel předposlední pohárový závod sezóny. A posun termínu se vyplatil, neb v tom původním, který byl o týden dříve se zde nepodařilo odjet ani rozjížďku. To tentokráte nehrozilo, neb již od chladného rána vítr mocně dul a čeřil hladinu této severočeské přehrady. Na startu se sešlo solidních 17 lodí včetně Michaela Maiera, který se původně měl účastnit Gold Cupu v Moskvě.

0
0

Finn Gold Cup 2005 - zpráva od Davida Křížka

2005-09-19, David Křížek, zdroj www.yachting.cz

V Moskvě skončil Finn Gold Cup, tedy Mistrovství světa olympijské lodní třídy Finn. Po úspěchu Lenky Šmídové na MS 470, kde obsadila s Elizabeth Kratzig výborné čtvrté místo, je tady další obrovský úspěch českého jachtaře. Michal Hrubý vybojoval celkové páté místo.

0
0

Finn Gold Cup 2005 v Moskvě - krátce

2005-09-16, Cintl Václav, jr.
Michal Hrubý figuruje po pátku na bombastickém třetím místě!!!!!!!!!!
Výsledky můžete prohlédnout zde.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5