Aktuality

Michal Hrubý mistrem Rakouska

2005-07-18, Cintl Václav, jr.

Na začátku července se jel na rakouském jezeře Neusiedler See obnovený závod série Eurolymp Austrian Lakes Week, který byl zároveň Mistrovstvím Rakouska ve třídě Finn. Na startu se sešlo 27 závodníků ze čtyř zemí včetně tří českých zástupců

0
0

Letní setkání finnařů na Seči

2005-06-24, Karel Čajčík
Zveme jménem Yachtclubu Pardubice všechny finnaře na třetí ročník sportovně přátelského setkání, které se koná ve dnech 16. a 17. července 2005 na Sečské přehradě - Ústupky.
0
0

Baban Cup III s příchutí srnčího guláše

2005-06-24, Cintl Václav, jr.
Minulý víkend se na Máchově jezeře uskutečnily překrásné závody nesoucí název Baban Cup III. Předpověď na teletextu i na Windguru předurčovala tuto regatu k odjetí rozjížděk tak max. u stánku či nočních ve Sklípku, ale zmýlená neplatí. V sobotu hned od rána za to vítr řádně bral a i přes přání některých, nepolevoval. A tak se v poledne vydala flotila 12 lofí (teda jedna s hodinovým zpožděním) k odjetí tří rozjížděk nonstop.
0
0

Mácháčská liga - Přebor kraje a Baban Cup II

2005-06-15, Cintl Václav, jr.
Na přelomu května a června se uskutečnily na Máchově další dva závody započítavané do Mácháčské ligy. Nejprve se jel Sdruženy přebor ústeckého a libereckého kraje, který pořádal YC Doksy. Na startu se sešlo 8 lodí, a přes mizernou předpověď se přeci jen v sobotu odjely tři rozjížďky. V nich se o vítězství sekali Venca Cintl ml. s Romanem Babickým. Prvně jmenovaný se po sobotě usadil na špici pořadí následovaný Babanem a třetím Tomášem Kramářem.
0
0

Povedený Frymburský pohár

2005-06-14, Cintl Václav, jr.

Druhý červnový víkend přivítala marína Kovářov již potřetí finařskou třídu na Frymburském poháru, a ta se jí konečně revanžovala důstojnou účastí. Cestu na start si v chladném a zamračeném počasí našlo 18 borců. Sychravé počasí však více něž kompenzovalo vřelé a pohostinné přijetí pořádajícího klubu. Hned po příjezdu dostal každý závodník držkovou (rozuměj vynikající polívku, nikoliv vyhubování :) na uvítanou a na zahřátí.

0
0

Spuštěny stránky Veterán Cupu FINN 2005

2005-05-27, Cintl Václav, jr.
Po dlouhých porodních bolestech byly spuštěny stránky letošního Mistrovství ČR v kategorii Masters, čili Veterán Cupu 2005, který se jede letos na brněnské přehradě. Stránky jsou umístěny v rámci webu Finnclass.cz. Zde budou k nalezení všechny dostupné informace a novinky ohledně této regaty. Dále žádám všechny potencionální účastníky, aby se prostřednictvím těchto stránek k závodu přihlásili, neb tím usnadní pořasdatelům přípravu a organizaci tohoto podniku.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5