Aktuality

Kalendář zahraničních závodů 2022

2022-04-13, Vláďa Skalický

V příloze jsme pro Vás připravili přehled finnařských závodů pro rok 2022, které jsou pro české závodníky geograficky dostupné. Pokud někdo myslí, že nějaký důležitý, nebo zajímavý závod chybí kontaktujte administrátora stránek ať jej můžeme doplnit.

4
0

Pohár Noprosu aneb sedm zmrzlých

2022-04-07, Vláďa Skalický

Začala nám nová sezona… Teplé počasí března vystřídal studený severák s krásnými minusovými nočními teplotami a předpovědí větru v nárazech v červených až fialových číslech.  Na sezení na lodi po šesti měsících ideální… Pravda, tvrdá zimní příprava trochu eliminovala tyto podmínky : ))

Sešlo se nás sedm. Windguru oproti předpovědi moc nekecal a po krátké debatě, zvážení všech pro nebo spíše proti jsme se dohodli v sobotu nevyjíždět na vodu.

1
0

Pozvánka na Pohár HAAS+SOHN

2022-04-04, Václav Cintl, Jachtklub Česká Lípa

Zveme srdečně všechny finaře na úvodní díl seriálu Českého poháru, který startuje příští víkend (9. - 10. dubna 2022) závodem Pohár HAAS+SOHN na Máchově jezeře. Zároveň připomínáme, že se zároveň jedná i o jachtařskou část letošního ročníku SKI Regatty. A jako tradičně proběhne na konci slosování o jedny kamna HAAS+SOHN. Dorazte, těšíme se na Vás. Kompletní vypsání máme zde.

0
2

Vypsání NOPROSU Cup 2022

2022-03-28, Václav Cintl, Jachtklub Česká Lípa

Srdečně zveme všechny závodníky lodních tříd Finn, Laser Radial a Optimist na zahájení jachtařské sezóny na Máchově jezeře, která startuje (po dvouleté odmlce) již tento víkend závodem NOPROSU Cup. Jedná se o 12. ročník závodu a jako tradičně bude pro každého účastníka připravena speciální edice partnerského pivovaru Kocour, pro mladší účastníky pak limonáda téže značky. Na Mácháči je již vše připraveno, jsme nachystáni i na chladnější počasí, které a na víkend slibuje předpověď. Vyhřátá klubovna a něco dobrého i pro vnitřní vytápění je samozřejmostí. ;-)

0
0

Změna termínu prvního pohárového závodu HAAS+SOHN

2022-03-21, Vladimír Zbořil

Ahoj finnaři, kvůli kolizi s Velikonoci došlo k přeložení závodu Pohár HAAS+SOHN z původního termínu 16. - 17.4.2022 o týden dříve tj. na termín 9. - 10.4.2022. Na tento termín byl naplánován závod Finn premiéra (Fin-3C), který se tímto ruší. Náhradu za tento zrušený závod bude upřesněn později během sezóny.

3
1

Vyjádření Finn Class k situaci na Ukrajině

2022-03-05, IFA, finnclass

Výkonný výbor Mezinárodní asociace Finn (IFA) důrazně odsuzuje násilí na Ukrajině a doufá, že tato agrese a dění brzy skončí. Myslíme na naše kolegy ukrajinské Finaře a doufáme, že oni a jejich rodiny a přátelé zůstanou v bezpečí.

V souladu s prohlášením World Sailing vydaným 1. března Výkonný výbor podporuje doporučení MOC ohledně neúčasti ruských nebo běloruských sportovců nebo úředníků na významných akcích IFA.

Výsledkem je, že s účinností od 1. března 2022 až do odvolání nebude IFA přijímat sportovce ani funkcionáře z Ruska nebo Běloruska na žádné velké události IFA (Finn Gold Cup, Finn Open European, Finn World Masters, Finn European Masters, Fin doporučuje totéž i pro další mezinárodní akce mimo kontrolu IFA.

Kromě toho, během této doby IFA nebude provozovat žádné aktivity v Rusku nebo Bělorusku ani spolupracovat s ruským nebo běloruským subjektem.

5
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3