Aktuality

Pohár ČR - průběžné pořadí a změny !!!

2003-05-19, Cintl Václav, jr.
Po odjetém druhém závodě poháru vykrystalizovalo na čele zajímavé pořadí. Za vedoucím Jirkou Outratou se na druhém místě skví Denis Fröhlich a na třetím Jiří Kmoníček. Vže je dáno tím, že oba dva závody má odjeto pouze 5 závodníků. Kromě zmiňovaných ještě čtvrtý Pavel Havránek a pátý Pavel Fröhlich.
0
0

Menší "jatka" na Nových Mlýnech

2003-05-19, Cintl Václav, jr.

Český pohár pokračoval o víkendu druhým závodem, a sice Pavlovskou regatou na Nových Mlýnech. Na startu se i přes bojkot severočeských finařů sešlo nečekaných 18 lodí. Po pátečním setkání v místním domácím sklípku, které se některým závodníkům trošku protáhlo, nás čekal den, na který mnozí hned jen tak nezapomenou. Já tedy určitě.

0
0

Mácháčská liga po 4.kole

2003-05-14, Cintl Václav, jr.

Čtvrtý závod letošního ročníku Mácháčské ligy nepřinesl žádné převratné změny na čele celkového pořadí. Tabulce nadále vévodí Roman Babický, který zvýšil náskok před Jirkou Hýžou. Na třetí místo se posunul Václav Cintl ml., který na čtvrté místo odsunul Jiřího Outratu.

0
0

Nový žebříček ISAF

2003-05-13, Cintl Václav, jr.
Osmého května byl zveřejněn nový žebříček ISAF pro olympijské třídy. Ve třídě Finn se na první místo prodral Chorvat Karlo Kuret. Na paty mu šlape Polák Mateusz Kusznierewicz a třetí je doposud vedoucí muž rankingu Řek Emilios Papathanasiou. Největší posun vpřed zaznamenal fenomén loňské sezóny Brit Ben Ainslie, který se posunul z 15. místa na páté. První desítku tak v současnosti okupují hned tři Britové, kromě Ainslieho ještě čtvrtý Andrew Simpson a desátý Charlie Cumbley.
0
0

Memoriál Ing. Böhma

2003-05-13, Cintl Václav, jr.
Na Máchově jezeře se jel o uplynulém víkendu tradiční závod pořádaný Sokolem Staré Splavy Memoriál Ing. Böhma. Závodu se účastnila třída Finn a na startu se sešlo 12 závodníků mezi nimiž nechyběla ani současná česká jednička Michael Maier, který zde absolvoval zátěžový test po nedávném zranění kolena.
0
0

Jarní závod na Seči

2003-05-13, Karel Čajčík

V sobotu 10. 5 byla na Seči zahájena sezóna prvním "Jarním závodem". Zúčastnili se pouze závodníci třídy Finn, borci z dalších vypsaných tříd Evropa, Pirát a Optimist dali přednost jiným vodám.

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5