Aktuality

Mácháčská liga po 3. kole

2003-05-07, Cintl Václav, jr.

Mácháčské liga má v tomto ročníku již za sebou tři odjetá kola a na špici při neúčasti Michaela Maiera se usadili všichni favorité. Tabulce vévodí místní borec Roman Baban Babický (loni 2.), před brněnským reprezentantem Jirkou Hýžou (3.), který má však o závod míň, a na třetím místě se usadil vítěz historicky prvního ročníku Jirka Outrata.

0
0

Baban Cup I a finále SKIRegaty

2003-05-05, Cintl Václav, jr.
O víkendu se jel na Máchově jezeře úvodní závod série Baban Cupu a zároveň i jachtařská část SKIRegaty. Na startu bohužel chyběl vítěz lyžařské části Roman Teplý, který se kvůli pracovnímu vytížení na poslední chvíli omluvil. Na startu se i tak sešlo neuvěřitelných 24 finařů.
0
0

Semaine Olympique Française

2003-05-05, Cintl Václav, jr.
Minulý týden se jel další závod série Eurolymp ve francouzském Hyeres. Na startu se sešla opět kompletní světová špička a flotila čítala 60 finů. Podle fotek z Internetu začal závod pěkně z ostra ve velmi silném větru.
0
0

SKI Regata FINN - tak už deme do finále ...

2003-04-29, Cintl Václav, jr.
Vážení finaři! Tak už je to tady a o tomto víkendu se na Máchově jezeře zkompletuje obnovený závod SKI Regaty. Do závodu budou započítáni všichni, kdo se zúčástnil buď lyžařské části nebo se zúčastní jachtařské. Účast na obou podnicích není nutnou podmínkou, ale jistě výhodou.
0
0

Trofeo Princesa Sofía

2003-04-29, Cintl Václav, jr.
Kvůli údržbě našeho webového serveru nebylo možné jej teď několik dní upravovat a proto Vám kratičkou reportáž z Arenalu na Mallorce přinášíme až teď. Závod vyhrál ostřílený Sebastien Godefroid (BEL 7) před Benem Ainsliem (GBR 3) a Mateuszem Kusznierewiczem (POL 17).
0
0

Jarní závod Plzeň

2003-04-29, Zdeněk Smetana
Za příjemného jarního počasí se v Plzni na Boleváku odjely 4 rozjížďky. Sponzor závodu FERNET STOCK BOŽKOV se vytáhl, neb bylo opravdu o co jachtat. V sobotu se odjely 2 rozjížďky za slabého větru okolo 2 -3 m/s a v neděli zbylé 2 za pěkných podmínek 6-8m/s.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3