Aktuality

Příspěvky ALT Finn a IFA Sticker 2022

2022-04-28, Vladimír Zbořil

Příspěvky ALT Finn ve výši 300,- Kč má povinnost platit každý závodník, který se účastní alespoň jednoho nebo více pohárových závodů v daném roce. Sticker je příspěvek mezinárodní asociaci Finn - IFA a měl by jej platit každý závodník, který se účastní mezinárodních závodů. Cena Stickeru je 800,- Kč.

Stickery na rok 2022 máme nakoupené a jsou k dispozici pro naše závodníky. Společně s pořízením stickeru získáváte i právo na výtisk časopisů Finnfare v daném roce. Zájemci prosím dejte mi vědět, nejlépe na mail, nebo telefonicky. Stickery budu distribuovat individuálně podle domluvy.

Platba za sticker i příspěvků je možná převodem na účet ALT Finn (2901618915 / 2010), nebo mě Vladimír Zbořil v hotovosti během sezony. Příspěvky ALT Finn jsou 300,- Kč a IFA sticker je 800,- Kč, dohromady 1100,- Kč.

0
0

Reportáž z Poháru HAAS+SOHN

2022-04-19, Václav Cintl

Druhý dubnový víkend odstartovala na Máchově jezeře pohárová sezona. Zároveň byl závod součástí SKI Regaty a počasí na tuto skutečnost mohutně poukazovalo celý víkend. Do závodu se, i přes hrozbu chladného a velmi větrného počasí a šachování s termínem, registrovalo 17 borců, což bylo vzhledem k okolnostem potěšující. Mezinárodní šmrnc závodu dodala účast polských kamarádů Marka a Roberta Jarockých.

3
0

Kalendář zahraničních závodů 2022

2022-04-13, Vláďa Skalický

V příloze jsme pro Vás připravili přehled finnařských závodů pro rok 2022, které jsou pro české závodníky geograficky dostupné. Pokud někdo myslí, že nějaký důležitý, nebo zajímavý závod chybí kontaktujte administrátora stránek ať jej můžeme doplnit.

4
0

Pohár Noprosu aneb sedm zmrzlých

2022-04-07, Vláďa Skalický

Začala nám nová sezona… Teplé počasí března vystřídal studený severák s krásnými minusovými nočními teplotami a předpovědí větru v nárazech v červených až fialových číslech.  Na sezení na lodi po šesti měsících ideální… Pravda, tvrdá zimní příprava trochu eliminovala tyto podmínky : ))

Sešlo se nás sedm. Windguru oproti předpovědi moc nekecal a po krátké debatě, zvážení všech pro nebo spíše proti jsme se dohodli v sobotu nevyjíždět na vodu.

1
0

Pozvánka na Pohár HAAS+SOHN

2022-04-04, Václav Cintl, Jachtklub Česká Lípa

Zveme srdečně všechny finaře na úvodní díl seriálu Českého poháru, který startuje příští víkend (9. - 10. dubna 2022) závodem Pohár HAAS+SOHN na Máchově jezeře. Zároveň připomínáme, že se zároveň jedná i o jachtařskou část letošního ročníku SKI Regatty. A jako tradičně proběhne na konci slosování o jedny kamna HAAS+SOHN. Dorazte, těšíme se na Vás. Kompletní vypsání máme zde.

0
2

Vypsání NOPROSU Cup 2022

2022-03-28, Václav Cintl, Jachtklub Česká Lípa

Srdečně zveme všechny závodníky lodních tříd Finn, Laser Radial a Optimist na zahájení jachtařské sezóny na Máchově jezeře, která startuje (po dvouleté odmlce) již tento víkend závodem NOPROSU Cup. Jedná se o 12. ročník závodu a jako tradičně bude pro každého účastníka připravena speciální edice partnerského pivovaru Kocour, pro mladší účastníky pak limonáda téže značky. Na Mácháči je již vše připraveno, jsme nachystáni i na chladnější počasí, které a na víkend slibuje předpověď. Vyhřátá klubovna a něco dobrého i pro vnitřní vytápění je samozřejmostí. ;-)

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5