Aktuality

Baban Cup II

2002-10-22, Cintl Václav, jr.
Na Máchově jezeře se jel předposlední závod sezóny, který se vskutku vydařil. A to jak po stránce sportovní, tak i po společenské. Závodu předcházelo dramatické bowlingové klání "staří vs. mladí", které se uskutečnilo v pátek večer v České Lípě. Ve velmi vyhecované atmosféře vyhráli nakonec mladí především zásluhou Denise Fröhlicha a jeho neuvěřitelných 205 bodů.
0
0

Bývalí finaři kralují třídě Star

2002-10-17, Cintl Václav, jr.
Nadpis možná zní trochu nadneseně, ale téměř se blíží pravdě. Na nedávno skončeném Mistrovství Evropy v Itálii zvítězil ještě do nedávna aktivní špičkový finař, šved Fredrik Loof. I v dalším pořadí se jachtaři, kteří ještě nedávno "sedlali" fina, neztratili. Celkově pátý byl olympijský vítěz ze Sydney Brit Ian Percy, desátý pak Rakušan Hans Spitzauer a jedenáctý Francouz Xavier Rohart.
0
0

Pozvánka na závody podzimní série Baban Cupu

2002-10-17, Cintl Václav, jr.
Konec sezóny se kvapem blíží, den se krátí a paní zima už pomalu začíná přebírat moc (o čemž jsme se mohli přesvědčit minulou neděli při Zlaté sekyrce). Ale ještě než se odeberte k zaslouženému zimnímu spánku po náročné sezóně, chtěli bychom Vás pozvat na poslední finařské závody roku, které se konají na Máchově jezeře.
0
0

Zlatá sekyrka

2002-10-15, Cintl Václav, jr.
O tomto víkendu se jel tradiční závod Zlatá sekyrka, pořádaný klubem Jachting Roudnice v důsledku povodní na Máchově jezeře v areálu Jachtklubu Česká Lípa. Na startu se sešlo v tuto pokročilou roční dobu solidních 14 finařů, bohužel příroda jim příliš nepřála.
0
0

Poslední vítr Boleváku

2002-10-15, Zdeněk Smetana
Na Boleváku se o tomto víkendu sešlo 11 Finnů, "Poslední vítr Boleváku" byl ale asi úplně poslední. Ve slabém /velmi slabém/ větru jsme odjeli 2 rozjížďky, vitězem se stal Zdeněk Gebhart. V neděli už nefouklo nic, takže jsme zbalili a jeli domů.
0
0

Malcesine Finn Cup

2002-10-07, Cintl Václav, jr.

V tradičním termínu se na jezeře Lago di Garda uskutečnil jubilejní 25. ročník závodu Malcesine Finn Cup, který je zahrnut do mezinárodního kalendáře ISAF s "gradem" 3. Závodu se zúčastnilo úctyhodných 88 finařů z 10 států, což je společně s Gold Cupem letos druhá nejvyšší účast po Veteránském Gold Cupu ve Splitu.

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5