Aktuality

Mistrovství Evropy - průběžný stav

2003-06-09, Cintl Václav, jr.
Ve švédském Marstrandu probíhá Mistrovství Evropy za účasti dvou českých finařů, kteří si nevedou vůbec zle. Po pěti odjetých rozjížďkách (z devíti vypsaných) je Michael Maier na dvanáctém a Michal Hrubý v těsném závěsu na třináctém místě.
0
0

Frymburský pohár - nepohár

2003-06-09, Cintl Václav, jr.
O uplynulém víkendu se jel v Lukavické zátoce na Lipenské přehradě Frymburský pohár, který byl současně pro třídu Finn třetím závodem Českého poháru. Na startu se sešlo pouze 9 lodí, což zapříčinila termínová kolize s veteránským Gold Cupem a Mistrovstvím Evropy.
0
0

Bohemia Cup

2003-06-05, Cintl Václav, jr.
O minulém víkendu se jel přidaný závod na Máchově jezeře Bohemia Cup. Pro veterány to byla poslední prověrka před nadcházejícím Gold Cupem ve Schwerinu. Ti zvolili dvojí přístup k tomuto závodu. Zatímco někteří testovali a ladili nový materiál, tak druzí pojali tento závod spíše jako odpočinkovou záležitost.
0
0

Pohár nadějí na Seči

2003-06-05, Karel Čajčík
Ve dnech 31.5 a 1.6 uspořádal Yacht Club Vysoké Mýto na Seči další závod. Zúčastnili se opět pouze závodníci třídy Finn v počtu 8. Předpověd počasí neslibovala mnoho větru a bohužel se vyplnila. V sobotu se podařilo odjet 4 rozjížďky za slabého a velmi slabého větru. Poslední rozjížďka byla předčasně ukončena pro začínající bouřku. V neděli dopoledne se neodjela již žádná rozjížďka pro dešťové přeháňky a bezvětří.
0
0

Memoriál Bruno Hámy

2003-05-27, Cintl Václav, jr.
O víkendu se jel na Máchově Sdružený krajský přebor Libereckého a Ústeckého kraje v rámci Memoriálu Bruno Hámy, pořádaný YC Doksy. Ve třídě Finn startovalo 12 závodníků, kteří absolvovali za dva dny plných pět rozjížděk (přesněji někteří z nich).
0
0

SPA Regatta 2003

2003-05-26, Cintl Václav, jr.
V neděli skončil v holandském Medembliku další závod Světového poháru a série Eurolymp, a sice tradiční SPA Regatta. Na startu třídy Finn se sešla početná flotila čítající 78 lodí s téměř kompletní světovou špičkou. Na startu nechyběli ani naši dva reprezentanti - Michael Maier i Michal Hrubý.
0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.5