Aktuality

Pohárové finále na Velkém Dářku

2002-10-01, Cintl Václav, jr.

Poslední zářijový víkend proběhl na Velkém Dářku taktéž poslední pohárový závod třídy Finn, a to tradiční štít města Pardubic. Předpověď slibovala na sobotu slušný vítr, ale též řádnou zimu, což zřejmě odradilo spoustu finařů a tak závody proběhly v takřka komorní atmosféře.

0
0

Michal Hrubý mistrem Maďarska

2002-09-26, Cintl Václav, jr.

Český závodník Michal Hrubý zvítězil na právě skončeném Mezinárodním Mistrovství Maďarska. Na druhém místě finišoval Slovinec Gašper Vinčec a třetí pak první domácí borec Attila Szilvássy.

0
0

Zlatá sekyrka na Máchově jezeře

2002-09-23, Cintl Václav, jr.

Tradiční závod Zlatá sekyrka pořádaný YCR Roudnice n. Labem je přeložen v důsledku srpnových povodní z Roudnice na Máchovo jezero do areálu Jachtklubu Česká Lípa. Závod se jede v původním termínu 12.-13.10. Je vypsán pro finy s koeficientem 2 (je tedy součástí Severočeského poháru) a také je započítáván do Mácháčské ligy!

0
0

Veterán Cup Finn

2002-09-23, Cintl Václav, jr.

Na Máchově jezeře se uskutečnil odložený závod veteránského mistrovství republiky. Na startu se sešlo 23 finařů, ovšem vítr nám nepřál. Za celý víkend se odjela pouze jedna stoupačka, po které vítr totálně zvadl a logicky následovalo přerušení rozjížďky. Vítr se z toho šoku už do konce víkendu nevzpamatoval.

0
0

IDM - Mezinárodní Mistrovství Německa na Wannsee

2002-09-23, Cintl Václav, jr.

V uplynulém týdnu (17. - 20. 9.) jsme se zúčastnili Mezinárodního Mistrovství Německa ve složení Michael Maier, Ivan Rameš a Václav Cintl jun. Mistrovství se konalo v Berlíně v areálu potsdamského yachtclubu, který sídlí u jezera Wannsee. Toto mistrovství ovšem zklamalo naše očekávání.

0
0

HOP Regata - zpráva ze závodu

2002-09-16, Cintl Václav, jr.

Uplynulý víkend proběhl předposlední pohárový závod sezóny na Nechranicích. Po původním záměru uspořádat závod na Nechranicích vlastními silami a vyhnout se tak "spartakiádě" tříd jsme se, po zvážení všech kladů a záporů této idey, vrátili k účasti na tradiční HOP Regatě. Spolu s námi startovaly další čtyři třídy.

0
0

Copyright © 2001 - 2024, All rights reserved. www.finnclass.cz Powered by exnet
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
App version: 1.2.3